Producenten van narrow web etiketten ervaren momenteel een stijgende vraag naar transparante producten met een hoogwaardige look.

tesa beantwoordt hieraan met een gamma van hoog performante plaatmontagetapes voor het drukken van etiketten.

Uit verschillende sectoren is er een stijgende vraag naar het moderne effect van transparante etiketten, waardoor het eruit ziet alsof de informatie rechtstreeks op de verpakking werd gedrukt in plaats van op een etiket.

"No label look" wordt bereikt met een clear-on-clear flexografisch gedrukt etiketvel, meestal met dun en uiterst helder oppervlakmateriaal en transparante kleeflaag op een gladde filmrug.

tesa Softprint® Hard is uitermate geschikt voor alle flexografische drukkerijen die een uitstekende printkwaliteit nastreven bij het drukken van volvlak achtergronden, zelfs bij uiterst hoge druksnelheden.

Producenten van narrow web etiketten ervaren momenteel een stijgende vraag naar transparante producten met een hoogwaardige look.tesa beantwoordt hieraan met een gamma van hoog performante plaatmontagetapes voor het drukken van etiketten.Uit verschillende sectoren is er een stijgende vraag naar het moderne effect van transparante etiketten, waardoor het eruit ziet alsof de informatie rechtstreeks op de verpakking werd gedrukt in plaats van op een etiket."No label look" wordt bereikt met een clear-on-clear flexografisch gedrukt etiketvel, meestal met dun en uiterst helder oppervlakmateriaal en transparante kleeflaag op een gladde filmrug.tesa Softprint® Hard is uitermate geschikt voor alle flexografische drukkerijen die een uitstekende printkwaliteit nastreven bij het drukken van volvlak achtergronden, zelfs bij uiterst hoge druksnelheden.