Presenteer offertes en bedrijfsinformatie in stijl met een bedrukte map van Maxximap

Maak een goede eerste indruk en presenteer offertes of bedrijfsinformatie in stijl met een bedrukte map van Maxximap, op maat gemaakt - helemaal volgens de wensen van de klant.

Presenteer offertes en bedrijfsinformatie in stijl met een bedrukte map van Maxximap

© .

Deze moderne, frisse map heeft een kern van all-white karton en is op- en tegengeplakt met gelamineerd drukwerk. De binnenzijde is voorzien van een 2D mechaniek. Kleine details, zoals de gekleurde elastieksluiting geven de map een grappige twist. Dus: heeft u losse documenten en losse folders, maar u wilt deze toch als een geheel presenteren? In deze informatiemap is alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen.

Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Maxximap maakt een passende offertemap op maat voor iedere gewenste uitstraling. Er is een groot assortiment aan materialen, zoals polypropyleen of karton. En natuurlijk zijn er verschillende bedrukkingstechnieken mogelijk. Alles in ieder gewenst formaat. Zo haalt u die order wel binnen! Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Lees meer over: