Deze moderne, frisse map heeft een kern van all-white karton en is op- en tegengeplakt met gelamineerd drukwerk. De binnenzijde is voorzien van een 2D mechaniek. Kleine details, zoals de gekleurde elastieksluiting geven de map een grappige twist. Dus: heeft u (of uw klant) losse documenten en losse folders, maar u wilt deze toch als een geheel presenteren? In deze informatiemap is alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen.

Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Venttri (voorheen Maxximap) maakt een passende offertemap op maat voor iedere gewenste uitstraling. Er is een groot assortiment aan materialen, zoals polypropyleen of karton. En natuurlijk zijn er verschillende bedrukkingstechnieken mogelijk. In ieder gewenst formaat. Zo haalt u die order wel binnen!

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Deze moderne, frisse map heeft een kern van all-white karton en is op- en tegengeplakt met gelamineerd drukwerk. De binnenzijde is voorzien van een 2D mechaniek. Kleine details, zoals de gekleurde elastieksluiting geven de map een grappige twist. Dus: heeft u (of uw klant) losse documenten en losse folders, maar u wilt deze toch als een geheel presenteren? In deze informatiemap is alles gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen.Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Venttri (voorheen Maxximap) maakt een passende offertemap op maat voor iedere gewenste uitstraling. Er is een groot assortiment aan materialen, zoals polypropyleen of karton. En natuurlijk zijn er verschillende bedrukkingstechnieken mogelijk. In ieder gewenst formaat. Zo haalt u die order wel binnen! Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!