Losse documenten, losse folders en weinig overzicht? In deze presentatiemap is alles gemakkelijk op te bergen. De map biedt diverse functionaliteiten. De informatie kan zowel aan de linkerzijde als de rechterzijde ingestoken worden. Ook is de map voorzien van een handige penhouder. De linkerzijde heeft een horizontale insteek van sulfaatkarton.

Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Maxximap maakt een passende offertemap op maat voor iedere gewenste uitstraling. Er is een groot assortiment aan materialen, zoals polypropyleen of karton, en verschillende bedrukkingstechnieken zijn mogelijk. Alles in ieder gewenst formaat. Zo haalt u die order wel binnen! Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Losse documenten, losse folders en weinig overzicht? In deze presentatiemap is alles gemakkelijk op te bergen. De map biedt diverse functionaliteiten. De informatie kan zowel aan de linkerzijde als de rechterzijde ingestoken worden. Ook is de map voorzien van een handige penhouder. De linkerzijde heeft een horizontale insteek van sulfaatkarton.Offertemappen en -omslagen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief simpel en budgetvriendelijk tot zeer luxe. Maxximap maakt een passende offertemap op maat voor iedere gewenste uitstraling. Er is een groot assortiment aan materialen, zoals polypropyleen of karton, en verschillende bedrukkingstechnieken zijn mogelijk. Alles in ieder gewenst formaat. Zo haalt u die order wel binnen! Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.