Een op en top digitale drukkerij waar de "X" staat voor Xtra en slaagt op de kwaliteit en service die Prezz-X bied aan zijn klanten.

Een uiterst perfomant en kwalitatief machinepark in combinatie met gepassioneerde medewerkers zorgt voor het onderscheid.

Sven Lefevre heeft duidelijk gekozen voor zijn partners en Albyco is trots een extra showroom in Kortrijk te zien met ondermeer een professionele C.P. Bourg PUR binder voor boeken productie met automatische feeder, een C.P. Bourg BME Bookletmaker, Morgana rillen en vouwen, wire binden, enz...

Recent heeft Prezz-X zijn 5 jaar oude Komfi Delta laminator vervangen door het laatste nieuwe model, deze keer met volledige uitvoerstacker waardoor hoogstapel invoer en uitvoer zorgen voor een vlotte productie en de operator andere werkzaamheden kan verichten terwijl de laminator zorgt voor de veredeling.

Sven Lefevre investeert continu in optimalisatie maar ook in het creëren van meerwaarde en blijft op die manier een voorloper als digitale kwaliteits drukkerij.

Waarom Komfi Delta met Stacker ? Sven Lefevre : Onze Komfi Delta van 5 jaar oud was afgeschreven en daarom werd het tijd voor een vernieuwde versie en heb deze meteen uitgerust met een hoogstapel uitvoer om zo onze productie te optimaliseren.

Door de extra uitvoerstacker kan dezelfde operator nu meerdere machines bedienen, net zoals wij vorig jaar onze C.P. Bourg BB3002 PUR hebben uitgerust met de BBL Bourg Book Loader.

Dat we opnieuw voor Komfi hebben gekozen geeft duidelijk onze tevredenheid aan over de kwaliteit en productiviteit van deze machine.

Waarom Albyco ? Sven Lefevre : Wij kiezen onze partners zeer zorgvuldig, net zoals onze klanten kiezen voor Prezz-X.

Kwaliteit en service zijn onze troeven en die vind ik volledig terug bij Albyco en dan is het logisch dat je bij een nieuwe investering eerst bij je partner gaat kijken.

Ook zorgt Albyco voor het preventief onderhoud van ons machinepark zodat wij steeds de hoogste kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten.

De gedrevenheid van het ganse Albyco Team, zowel op sales, service als administratief vlak zorgt ervoor dat wij reeds "jarenlang een hecht partnership" hebben.

Creëer ook uw meerwaarde en contacteer ons vrijblijvend via info@albyco.be

of 014 41 55 35

Een op en top digitale drukkerij waar de "X" staat voor Xtra en slaagt op de kwaliteit en service die Prezz-X bied aan zijn klanten.Een uiterst perfomant en kwalitatief machinepark in combinatie met gepassioneerde medewerkers zorgt voor het onderscheid.Sven Lefevre heeft duidelijk gekozen voor zijn partners en Albyco is trots een extra showroom in Kortrijk te zien met ondermeer een professionele C.P. Bourg PUR binder voor boeken productie met automatische feeder, een C.P. Bourg BME Bookletmaker, Morgana rillen en vouwen, wire binden, enz...Recent heeft Prezz-X zijn 5 jaar oude Komfi Delta laminator vervangen door het laatste nieuwe model, deze keer met volledige uitvoerstacker waardoor hoogstapel invoer en uitvoer zorgen voor een vlotte productie en de operator andere werkzaamheden kan verichten terwijl de laminator zorgt voor de veredeling.Sven Lefevre investeert continu in optimalisatie maar ook in het creëren van meerwaarde en blijft op die manier een voorloper als digitale kwaliteits drukkerij.Waarom Komfi Delta met Stacker ? Sven Lefevre : Onze Komfi Delta van 5 jaar oud was afgeschreven en daarom werd het tijd voor een vernieuwde versie en heb deze meteen uitgerust met een hoogstapel uitvoer om zo onze productie te optimaliseren.Door de extra uitvoerstacker kan dezelfde operator nu meerdere machines bedienen, net zoals wij vorig jaar onze C.P. Bourg BB3002 PUR hebben uitgerust met de BBL Bourg Book Loader.Dat we opnieuw voor Komfi hebben gekozen geeft duidelijk onze tevredenheid aan over de kwaliteit en productiviteit van deze machine.Waarom Albyco ? Sven Lefevre : Wij kiezen onze partners zeer zorgvuldig, net zoals onze klanten kiezen voor Prezz-X. Kwaliteit en service zijn onze troeven en die vind ik volledig terug bij Albyco en dan is het logisch dat je bij een nieuwe investering eerst bij je partner gaat kijken.Ook zorgt Albyco voor het preventief onderhoud van ons machinepark zodat wij steeds de hoogste kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten.De gedrevenheid van het ganse Albyco Team, zowel op sales, service als administratief vlak zorgt ervoor dat wij reeds "jarenlang een hecht partnership" hebben.Creëer ook uw meerwaarde en contacteer ons vrijblijvend via info@albyco.be of 014 41 55 35