De ruimste keuze

De een zoekt een kleinigheidje om opdrachtgevers of medewerkers te bedanken, de ander wil juist groots uitpakken. De brede productrange op de inspiratiepagina houdt rekening met de uiteenlopende klantbehoeftes waar professionals mee te maken kunnen krijgen. Van bedrukte (kerst)mutsen, sjaals en wenskaarten met opvallende veredelingen tot volledige serviessets en glaswerk met een eigen opdruk. Speciaal voor de feestdagen zijn er ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder het proseccoflesje met eetbaar bladgoud en papieren kerstballen.

Inpakken en weggeven

Of het nu een relatiegeschenk is of een online kerstaankoop: de verpakking is een uitgelezen kans om extra indruk te maken op de ontvanger. Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied, bevat de inspiratiepagina ook allerlei geschenkverpakkingen die zowel feestelijk als praktisch zijn. Zo kunnen wijnverpakkingen tot in detail gepersonaliseerd worden en geven ze een wijnfles net wat meer body. Ook bedrukt cadeaupapier, (sluit)stickers, cadeauzakjes en vloeipapier dragen bij aan een extra feestelijke uitpakervaring.

Productfoto's om te delen

Al het beeldmateriaal op de inspiratiepagina is eenvoudig te downloaden en mag vrij gebruikt worden. De foto's hebben een hoge resolutie en zijn volledig merkloos. Hierdoor kunnen ze probleemloos gebruikt worden voor een eigen marketingcampagne op social media of in een mailing om klanten te inspireren.

Meer inspiratie

Voldoende nieuwe ideeën opgedaan voor december op feestdagen.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: versturen.print.com (verzendverpakkingen), samples.print.com (materiaalsoorten) of covid.print.com (coronacommunicatie).

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.

De ruimste keuze De een zoekt een kleinigheidje om opdrachtgevers of medewerkers te bedanken, de ander wil juist groots uitpakken. De brede productrange op de inspiratiepagina houdt rekening met de uiteenlopende klantbehoeftes waar professionals mee te maken kunnen krijgen. Van bedrukte (kerst)mutsen, sjaals en wenskaarten met opvallende veredelingen tot volledige serviessets en glaswerk met een eigen opdruk. Speciaal voor de feestdagen zijn er ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder het proseccoflesje met eetbaar bladgoud en papieren kerstballen. Inpakken en weggeven Of het nu een relatiegeschenk is of een online kerstaankoop: de verpakking is een uitgelezen kans om extra indruk te maken op de ontvanger. Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied, bevat de inspiratiepagina ook allerlei geschenkverpakkingen die zowel feestelijk als praktisch zijn. Zo kunnen wijnverpakkingen tot in detail gepersonaliseerd worden en geven ze een wijnfles net wat meer body. Ook bedrukt cadeaupapier, (sluit)stickers, cadeauzakjes en vloeipapier dragen bij aan een extra feestelijke uitpakervaring. Productfoto's om te delenAl het beeldmateriaal op de inspiratiepagina is eenvoudig te downloaden en mag vrij gebruikt worden. De foto's hebben een hoge resolutie en zijn volledig merkloos. Hierdoor kunnen ze probleemloos gebruikt worden voor een eigen marketingcampagne op social media of in een mailing om klanten te inspireren. Meer inspiratieVoldoende nieuwe ideeën opgedaan voor december op feestdagen.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: versturen.print.com (verzendverpakkingen), samples.print.com (materiaalsoorten) of covid.print.com (coronacommunicatie). Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.