Naast alle machines is ook de ervaren crew uit Schijndel meeverhuisd naar Oss en dat levert meerdere voordelen op. Zo zorgt het centraal produceren van verschillende productsegmenten in combinatie met het samenbrengen van inhouse expertise voor nog kortere lijnen. Ook kan dankzij de crewuitbreiding makkelijker worden opgeschaald bij piekmomenten. Allemaal zaken die bijdragen aan een soepel lopend productieproces en de hoge kwaliteit waar het internationale printplatform zich hard voor maakt. De productie van giveaways en textiel vindt nog steeds plaats in Kampen. Deze locatie is volledig uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, sublimatiedruk, borduren, transferdruk en digitaal printen op textiel (DTG).

Een kijkje achter de schermen

Koenig & Bauer, HP, Canon, Scodix, Barudan, MHM, Roland en Ino zijn slechts een aantal van de hoogwaardige machinemerken die elke dag op volle toeren draaien. Om geïnteresseerden ook 'het grotere productieplaatje' te laten zien werd recentelijk een paper art totaaloverzicht gemaakt van beide machineparken. Benieuwd naar deze interactieve plattegrond? Maak een virtuele tour op: print.com/rondleiding.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/webapp.

Naast alle machines is ook de ervaren crew uit Schijndel meeverhuisd naar Oss en dat levert meerdere voordelen op. Zo zorgt het centraal produceren van verschillende productsegmenten in combinatie met het samenbrengen van inhouse expertise voor nog kortere lijnen. Ook kan dankzij de crewuitbreiding makkelijker worden opgeschaald bij piekmomenten. Allemaal zaken die bijdragen aan een soepel lopend productieproces en de hoge kwaliteit waar het internationale printplatform zich hard voor maakt. De productie van giveaways en textiel vindt nog steeds plaats in Kampen. Deze locatie is volledig uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, sublimatiedruk, borduren, transferdruk en digitaal printen op textiel (DTG).Een kijkje achter de schermenKoenig & Bauer, HP, Canon, Scodix, Barudan, MHM, Roland en Ino zijn slechts een aantal van de hoogwaardige machinemerken die elke dag op volle toeren draaien. Om geïnteresseerden ook 'het grotere productieplaatje' te laten zien werd recentelijk een paper art totaaloverzicht gemaakt van beide machineparken. Benieuwd naar deze interactieve plattegrond? Maak een virtuele tour op: print.com/rondleiding. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, textiel en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/webapp.