Nieuw jaar, nieuwe aanwinsten

Een belangrijk speerpunt van de uitgestippelde route, is het huidige assortiment uitbreiden met nog meer bijzondere producten. Zo kunnen professionals op korte termijn in de webapplicatie terecht voor het bedrukken van T-shirts, hoodies en sweaters. Ook staan er diverse nieuwe verpakkingsproducten, waaronder lint en luxe magneetdozen, en extra toevoegingen aan de categorie 'Home decorations' op de planning. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe soorten kussens, dekens, zitzakken en veel fotoproducten. Tenslotte staat de komende periode ook in het teken van large format printing op hoge resolutie en het toevoegen van nieuwe materialen aan deze categorie. En natuurlijk gaat het optimaliseren van bestaande features en het ontwikkelen van nieuwe tools in 2021 gewoon door. Alles om het professionals zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwe ideeën of suggesties zijn hierbij altijd welkom!

Nog meer inspiratie

Bepaalde producten komen pas echt tot leven als je ze kunt zien en voelen. Print.com stond al bekend om de uitgebreide 'lookbooks' met daarin voorbeelden van alle materialen, afwerkingen en veredelingen. In het verlengde daarvan wordt er hard gewerkt aan nieuwe en geüpdatet samplekits (pakketten met voorbeeldproducten) voor onder andere kaarten en direct mailing-producten. Hiermee kunnen professionals hun opdrachtgevers nog beter laten zien wat er allemaal mogelijk is op drukwerkgebied. Deze uitbreidingen komen voort uit een belangrijke kernwaarde van Print.com: inspiratie bieden. Net als de lookbooks zijn de samplekits volledig merkloos en is het dus niet te zien dat de inhoud van Print.com afkomstig is. Zo blijft de unieke relatie tussen professionals en hun klanten gewaarborgd. Bekijk de lookbooks van dichtbij op samples.print.com.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan aan via print.com/professional

Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.

Nieuw jaar, nieuwe aanwinsten Een belangrijk speerpunt van de uitgestippelde route, is het huidige assortiment uitbreiden met nog meer bijzondere producten. Zo kunnen professionals op korte termijn in de webapplicatie terecht voor het bedrukken van T-shirts, hoodies en sweaters. Ook staan er diverse nieuwe verpakkingsproducten, waaronder lint en luxe magneetdozen, en extra toevoegingen aan de categorie 'Home decorations' op de planning. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe soorten kussens, dekens, zitzakken en veel fotoproducten. Tenslotte staat de komende periode ook in het teken van large format printing op hoge resolutie en het toevoegen van nieuwe materialen aan deze categorie. En natuurlijk gaat het optimaliseren van bestaande features en het ontwikkelen van nieuwe tools in 2021 gewoon door. Alles om het professionals zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwe ideeën of suggesties zijn hierbij altijd welkom!Nog meer inspiratieBepaalde producten komen pas echt tot leven als je ze kunt zien en voelen. Print.com stond al bekend om de uitgebreide 'lookbooks' met daarin voorbeelden van alle materialen, afwerkingen en veredelingen. In het verlengde daarvan wordt er hard gewerkt aan nieuwe en geüpdatet samplekits (pakketten met voorbeeldproducten) voor onder andere kaarten en direct mailing-producten. Hiermee kunnen professionals hun opdrachtgevers nog beter laten zien wat er allemaal mogelijk is op drukwerkgebied. Deze uitbreidingen komen voort uit een belangrijke kernwaarde van Print.com: inspiratie bieden. Net als de lookbooks zijn de samplekits volledig merkloos en is het dus niet te zien dat de inhoud van Print.com afkomstig is. Zo blijft de unieke relatie tussen professionals en hun klanten gewaarborgd. Bekijk de lookbooks van dichtbij op samples.print.com. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan aan via print.com/professionalOok in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.