Voor én door grafisch professionals

De webapplicatie van Print.com is een gesloten bestelomgeving boordevol features die zorgen voor ultiem gebruiksgemak en ook nog eens veel tijd besparen, ontwikkeld in samenwerking met grafisch professionals. "Co-creatie zit in ons DNA: al vanaf dag één betrekken we grafisch professionals bij Print.com. Ons businessmodel is met ruim honderd frequent flyers gecreëerd en inmiddels door vele honderden gevalideerd. Zo voegen wij continu nieuwe features en producten toe naar aanleiding van de vraag van onze frequent flyers." geeft Juriaan van Beelen, Chief Co-creation, aan. Het resultaat mag er zijn: je bestelt zonder afleidingen en in twee stappen print, sign, large format en giveaways.

De tijd nuttig besteed

Juist nu draait het ontwikkelteam van Print.com op volle toeren: door een onverwachtse terugval in bestellingen vanwege het coronavirus, komt er tijd vrij en wordt de focus nu vooral verlegd naar het nog verder doorontwikkelen van de webapp. Naast bestaande features zoals productopties en prijzen in één scherm vergelijken, meerdere ontwerpen toevoegen aan een bestelling, eigen formaat en variabele aantallen kiezen, een logo op de verzendverpakking en offertes maken staat er nog een feature hoog op het verlanglijstje van grafisch professionals: multi-user, ofwel de mogelijkheid om meerdere gebruikers voor één bedrijf aan te maken in de webapp. Zo verandert een gesloten bestelomgeving in een online plek om samen te werken en elkaar te inspireren. Deze feature wordt momenteel getest door een testpanel van gebruikers en is bijna klaar voor livegang.

Print.com staat voor je klaar

Vanwege het coronavirus zijn de nodige maatregelen getroffen en worden de adviezen van de rijksoverheid opgevolgd. De systemen zijn ingericht op thuiswerken en daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Ook de productie draait gewoon door. Nog geen toegang tot de webapp? Meld je snel aan via print.com/professional.

Voor én door grafisch professionalsDe webapplicatie van Print.com is een gesloten bestelomgeving boordevol features die zorgen voor ultiem gebruiksgemak en ook nog eens veel tijd besparen, ontwikkeld in samenwerking met grafisch professionals. "Co-creatie zit in ons DNA: al vanaf dag één betrekken we grafisch professionals bij Print.com. Ons businessmodel is met ruim honderd frequent flyers gecreëerd en inmiddels door vele honderden gevalideerd. Zo voegen wij continu nieuwe features en producten toe naar aanleiding van de vraag van onze frequent flyers." geeft Juriaan van Beelen, Chief Co-creation, aan. Het resultaat mag er zijn: je bestelt zonder afleidingen en in twee stappen print, sign, large format en giveaways. De tijd nuttig besteedJuist nu draait het ontwikkelteam van Print.com op volle toeren: door een onverwachtse terugval in bestellingen vanwege het coronavirus, komt er tijd vrij en wordt de focus nu vooral verlegd naar het nog verder doorontwikkelen van de webapp. Naast bestaande features zoals productopties en prijzen in één scherm vergelijken, meerdere ontwerpen toevoegen aan een bestelling, eigen formaat en variabele aantallen kiezen, een logo op de verzendverpakking en offertes maken staat er nog een feature hoog op het verlanglijstje van grafisch professionals: multi-user, ofwel de mogelijkheid om meerdere gebruikers voor één bedrijf aan te maken in de webapp. Zo verandert een gesloten bestelomgeving in een online plek om samen te werken en elkaar te inspireren. Deze feature wordt momenteel getest door een testpanel van gebruikers en is bijna klaar voor livegang.Print.com staat voor je klaarVanwege het coronavirus zijn de nodige maatregelen getroffen en worden de adviezen van de rijksoverheid opgevolgd. De systemen zijn ingericht op thuiswerken en daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Ook de productie draait gewoon door. Nog geen toegang tot de webapp? Meld je snel aan via print.com/professional.