Maak kennis met de HP Stitch S1000

Voor we je vertellen wat de mogelijkheden zijn van onze nieuwe productielijn, eerst even iets over de toestellen die erin komen te staan: de HP Stitch S1000, de Klieverik Kalander GTC101-3500 en naaimachines van Matic en Juki. Met al deze machines ga je het verschil maken, maar voor nu willen we vooral de HP Stitch S1000 uitlichten. Dit is een dye-sublimatieprinter met een breedte van 3,20 meter en een resolutie van 1200 dpi. Met de S1000 hebben we voor het eerst de mogelijkheid om zelf sublimatieprints te maken. Dit betekent dat we bijvoorbeeld textiel kunnen bedrukken met krachtigere kleuren en sterkere contrasten.

De S1000 heeft bovendien een heel hoge capaciteit. Of je nu grote volumes wil printen of juist met kleine oplages werkt; je kunt je deadlines eenvoudig halen. En het plaatsen van rollen transferpapier of textiel gaat in 40% minder tijd dan gebruikelijk bij soortgelijke machines.

Flexibeler en efficiënter

Tot nu toe heeft Print.com opdrachten voor grootformaat textiel uitbesteed bij partners. Dat blijven we doen, maar de vraag naar deze producten stijgt snel. Onze captain Marco Aarnink legt uit: "'Naast het faciliteren van externe partners op ons platform heeft Print.com eigen productie nodig. De hoogste kwaliteit, spoedlevering en lage oplages en prijzen zijn alleen haalbaar met voldoende capaciteit."

Grootste mogelijkheden

Op termijn kunnen we in onze nieuwe productiestraat nog veel meer gaan doen. Er gloren grootse mogelijkheden aan de horizon. Marco: "Naast beachflags en peesdoeken kun je bijvoorbeeld denken aan interieurproducten zoals gordijnen en wandbekleding."

Bovendien stellen de nieuwe machines Print.com in staat om duurzamer te produceren. Zo kunnen we het PVC van veel grootformaattoepassingen zoals spandoeken op termijn vervangen door textiel.

Bij Print.com vind je honderden largeformatproducten, met alle mogelijke materialen en afwerkingen. Benieuwd geworden? Neem even contact op met Bruno Mossay (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41).

Maak kennis met de HP Stitch S1000Voor we je vertellen wat de mogelijkheden zijn van onze nieuwe productielijn, eerst even iets over de toestellen die erin komen te staan: de HP Stitch S1000, de Klieverik Kalander GTC101-3500 en naaimachines van Matic en Juki. Met al deze machines ga je het verschil maken, maar voor nu willen we vooral de HP Stitch S1000 uitlichten. Dit is een dye-sublimatieprinter met een breedte van 3,20 meter en een resolutie van 1200 dpi. Met de S1000 hebben we voor het eerst de mogelijkheid om zelf sublimatieprints te maken. Dit betekent dat we bijvoorbeeld textiel kunnen bedrukken met krachtigere kleuren en sterkere contrasten.De S1000 heeft bovendien een heel hoge capaciteit. Of je nu grote volumes wil printen of juist met kleine oplages werkt; je kunt je deadlines eenvoudig halen. En het plaatsen van rollen transferpapier of textiel gaat in 40% minder tijd dan gebruikelijk bij soortgelijke machines.Flexibeler en efficiënterTot nu toe heeft Print.com opdrachten voor grootformaat textiel uitbesteed bij partners. Dat blijven we doen, maar de vraag naar deze producten stijgt snel. Onze captain Marco Aarnink legt uit: "'Naast het faciliteren van externe partners op ons platform heeft Print.com eigen productie nodig. De hoogste kwaliteit, spoedlevering en lage oplages en prijzen zijn alleen haalbaar met voldoende capaciteit."Grootste mogelijkhedenOp termijn kunnen we in onze nieuwe productiestraat nog veel meer gaan doen. Er gloren grootse mogelijkheden aan de horizon. Marco: "Naast beachflags en peesdoeken kun je bijvoorbeeld denken aan interieurproducten zoals gordijnen en wandbekleding."Bovendien stellen de nieuwe machines Print.com in staat om duurzamer te produceren. Zo kunnen we het PVC van veel grootformaattoepassingen zoals spandoeken op termijn vervangen door textiel. Bij Print.com vind je honderden largeformatproducten, met alle mogelijke materialen en afwerkingen. Benieuwd geworden? Neem even contact op met Bruno Mossay (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41).