Altijd iets passends

De webapp draait om één ding: zorgen dat professionals hun opdrachtgevers kunnen blijven verrassen met bijzondere producten. Maar de ene opdrachtgever is de andere natuurlijk niet. Daarom staat flexibiliteit ook bij deze nieuwe productcategorie centraal. Zo kun je per kledingsoort kiezen uit allerlei verschillende merken, pasvormen, kleuren, materialen, drukgebieden en druktechnieken. Ook is de besteltool zo ingericht dat je eenvoudig verschillende kleuren en maten kunt combineren binnen één bestelling. Laat je inspireren op: print.com/aankleden.

Inhouse productie

In 2019 nam Print.com textieldrukkerij Brezo over. Deze gespecialiseerde productielocatie heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche en is daarmee dé aangewezen partij voor het bedrukken van kleding. Door de productie in eigen hand te houden zijn kortere levertijden, scherpe condities en hoge kwaliteit standaard part of the deal.

Het aantal beschikbare productietechnieken is flink uitgebreid sinds Brezo onlangs naar een groter, nieuwer pand verhuisde. De locatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van borduren, zeefdruk, transferdruk en DTG. Kortom: alles in huis om Print.com-klanten te voorzien van de ruimste keuze.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format, giveaways en textiel. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com.

Altijd iets passends De webapp draait om één ding: zorgen dat professionals hun opdrachtgevers kunnen blijven verrassen met bijzondere producten. Maar de ene opdrachtgever is de andere natuurlijk niet. Daarom staat flexibiliteit ook bij deze nieuwe productcategorie centraal. Zo kun je per kledingsoort kiezen uit allerlei verschillende merken, pasvormen, kleuren, materialen, drukgebieden en druktechnieken. Ook is de besteltool zo ingericht dat je eenvoudig verschillende kleuren en maten kunt combineren binnen één bestelling. Laat je inspireren op: print.com/aankleden. Inhouse productie In 2019 nam Print.com textieldrukkerij Brezo over. Deze gespecialiseerde productielocatie heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche en is daarmee dé aangewezen partij voor het bedrukken van kleding. Door de productie in eigen hand te houden zijn kortere levertijden, scherpe condities en hoge kwaliteit standaard part of the deal. Het aantal beschikbare productietechnieken is flink uitgebreid sinds Brezo onlangs naar een groter, nieuwer pand verhuisde. De locatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van borduren, zeefdruk, transferdruk en DTG. Kortom: alles in huis om Print.com-klanten te voorzien van de ruimste keuze. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format, giveaways en textiel. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com.