Enkele jaren geleden lanceerde Maxime met veel succes Maison LACK in Frankrijk, een drukkerij gespecialiseerd in drukwerk met bijzondere tactiele en optische effecten. Gebaseerd op zijn uitgebreide kennis van de Franse drukwerkmarkt ziet hij mooie kansen voor Print.com. "De aanpak is vernieuwend en het assortiment van producten, materialen en afwerkingen is enorm. De tijdbesparende features sluiten goed aan op de signalen die ik vanuit de markt hoor, evenals de mogelijkheid om in één scherm prijzen te kunnen vergelijken van verschillende productopties." Ook ziet hij een groeiende behoefte aan één plek waar professionals terecht kunnen voor standaard drukwerk én luxe printproducten met een premium afwerking. Dat de webapp hieraan voldoet, is volgens hem een duidelijk voordeel. "Al met al heeft de 'first class' klantervaring in combinatie met de innovatie en originaliteit van Print.com nu al gezorgd voor een buzz waarvan we de komende paar maanden de vruchten zullen plukken."

Lokaal verder bouwen

Om voet aan de grond te krijgen in Frankrijk werd al snel duidelijk dat een fysieke productielocatie een must was. "Print.com staat voor persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen. Iets dat je alleen kunt bewerkstelligen door mensen in het echt te ontmoeten. Het voordeel van lokaal aanwezig zijn, is dat de markt ziet wie wij zijn en dat wij nóg sneller horen waar behoefte aan is. Slimme features, nieuwe producten: alle wishlist-items waar professionals écht op zitten te wachten", aldus Maxime. Want ook in Frankrijk is co-creatie de drijvende kracht achter de doorontwikkeling van het printplatform. Het oorspronkelijke businessmodel van Print.com werd samen met ruim 100 professionals uit de markt gecreëerd en wordt continu aangescherpt aan de hand van klantfeedback.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is een gesloten platform, exclusief voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Maxime Dumesnil, Country Captain France (+33 1 86 26 46 77), Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij ons zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Enkele jaren geleden lanceerde Maxime met veel succes Maison LACK in Frankrijk, een drukkerij gespecialiseerd in drukwerk met bijzondere tactiele en optische effecten. Gebaseerd op zijn uitgebreide kennis van de Franse drukwerkmarkt ziet hij mooie kansen voor Print.com. "De aanpak is vernieuwend en het assortiment van producten, materialen en afwerkingen is enorm. De tijdbesparende features sluiten goed aan op de signalen die ik vanuit de markt hoor, evenals de mogelijkheid om in één scherm prijzen te kunnen vergelijken van verschillende productopties." Ook ziet hij een groeiende behoefte aan één plek waar professionals terecht kunnen voor standaard drukwerk én luxe printproducten met een premium afwerking. Dat de webapp hieraan voldoet, is volgens hem een duidelijk voordeel. "Al met al heeft de 'first class' klantervaring in combinatie met de innovatie en originaliteit van Print.com nu al gezorgd voor een buzz waarvan we de komende paar maanden de vruchten zullen plukken."Lokaal verder bouwen Om voet aan de grond te krijgen in Frankrijk werd al snel duidelijk dat een fysieke productielocatie een must was. "Print.com staat voor persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen. Iets dat je alleen kunt bewerkstelligen door mensen in het echt te ontmoeten. Het voordeel van lokaal aanwezig zijn, is dat de markt ziet wie wij zijn en dat wij nóg sneller horen waar behoefte aan is. Slimme features, nieuwe producten: alle wishlist-items waar professionals écht op zitten te wachten", aldus Maxime. Want ook in Frankrijk is co-creatie de drijvende kracht achter de doorontwikkeling van het printplatform. Het oorspronkelijke businessmodel van Print.com werd samen met ruim 100 professionals uit de markt gecreëerd en wordt continu aangescherpt aan de hand van klantfeedback. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is een gesloten platform, exclusief voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Maxime Dumesnil, Country Captain France (+33 1 86 26 46 77), Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij ons zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.