Samples in stijl

Frequent flyers (designers, wederverkopers en marketeers) met toegang tot de webapplicatie van Print.com kunnen gemakkelijk de lookbooks online bestellen. Standaard voorzien van een stijlvolle cover, zonder Print.com logo, zodat je er zonder zorgen samen met jouw klant doorheen kan bladeren. Daarnaast is het mogelijk om de covers te bestellen in een eigen ontwerp zodat ze helemaal passen in jouw (huis-)stijl. Dat noemen we first class service!

Super-de-luxe wenskaarten

Speciaal voor de feestdagen heeft Print.com een hele bijzondere sample ontwikkeld als inspiratie voor wenskaarten. Dit speciale exemplaar voor in het lookbook is full colour met dekwit gedrukt op gekleurd papier en laat maar liefst 5 veredelingen zien waaronder foliedruk en UV-lak spot. Ben je al in het bezit van een lookbook en wil je deze exclusieve sample eraan toevoegen? Vraag hem direct aan op samples.print.com.

Samplekit mondkapjes

Nu het dragen van mondkapjes op veel plaatsen een dringend advies is, of zelfs verplicht, heeft Print.com het assortiment onlangs uitgebreid met verschillende modellen. Om een goede keuze te kunnen maken in kwaliteit en pasvorm is er een samplekit samengesteld met alle varianten. Deze zijn te bestellen in de webapp; van budget en basic tot premium en luxe, zowel bedrukt als onbedrukt en wegwerp. Bekijk de kit op samples.print.com.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Samples in stijlFrequent flyers (designers, wederverkopers en marketeers) met toegang tot de webapplicatie van Print.com kunnen gemakkelijk de lookbooks online bestellen. Standaard voorzien van een stijlvolle cover, zonder Print.com logo, zodat je er zonder zorgen samen met jouw klant doorheen kan bladeren. Daarnaast is het mogelijk om de covers te bestellen in een eigen ontwerp zodat ze helemaal passen in jouw (huis-)stijl. Dat noemen we first class service!Super-de-luxe wenskaartenSpeciaal voor de feestdagen heeft Print.com een hele bijzondere sample ontwikkeld als inspiratie voor wenskaarten. Dit speciale exemplaar voor in het lookbook is full colour met dekwit gedrukt op gekleurd papier en laat maar liefst 5 veredelingen zien waaronder foliedruk en UV-lak spot. Ben je al in het bezit van een lookbook en wil je deze exclusieve sample eraan toevoegen? Vraag hem direct aan op samples.print.com.Samplekit mondkapjesNu het dragen van mondkapjes op veel plaatsen een dringend advies is, of zelfs verplicht, heeft Print.com het assortiment onlangs uitgebreid met verschillende modellen. Om een goede keuze te kunnen maken in kwaliteit en pasvorm is er een samplekit samengesteld met alle varianten. Deze zijn te bestellen in de webapp; van budget en basic tot premium en luxe, zowel bedrukt als onbedrukt en wegwerp. Bekijk de kit op samples.print.com.Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.