Boeken met genaaide binding

Boeken met genaaid gebrocheerde binding zijn op print24.com beschikbaar in A5 en A4 formaat en kunnen zowel als hardcover en als softcover bestelt worden vanaf 1 exemplaar. Opties zoals een "hoekige of ronde rug", een "kapitaalband" , kunstdrukpapier tussen de 115 en 170 g/m2 en een inhoud tot 500 pagina's zorgen voor een professionele productie van uw boeken voor de beste prijzen.

Boeken met gelijmde binding

Boeken met gelijmde binding zijn beschikbaar in zeven verschillende formaten, met een gekleurde hardcover en softcover omslag in zwart, blauw, groen en rood. Dit aanbod van print24.com gaat tot bijna 1000 pagina's inhoud. Beschikbaar in oplages van 1 tot 5000 exemplaren, zijn uw eigen boeken met gelijmde binding beschikbaar met een hoekige of ronde rug en met verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de omslag.

Brochures en tijdschriften

Met nietjeshechting, spiraalbinding en gelijmde binding, inhoud tot 160 pagina's en oplages tot 50.000 stuks, speciale kleuren, papier in veel verschillende formaten en gewicht beslaat Print24.com het hele spectrum als gaat om aanbod voor brochures en tijdschriften. Sinds 2016 biedt Print24.com brochures en tijdschriften voor nog voordeligere top-prijzen aan.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd opererend E-commerce bedrijf op het gebied van drukwerk en media dat gericht is op innovatie. Als een van de meest vooraanstaande online drukkerijen in Europa, is UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd met de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) en biedt werk aan meer dan 700 medewerkers op meer dan 26 standplaatsen wereldwijd.

Naast het moederbedrijf dat in Duitsland is gevestigd, zijn er vestigingen in 21 andere Europese landen, maar ook in Brazilië, China, Canada en de USA. Naast klassieke drukwerkproducten, biedt het bedrijf ook topkwaliteit in textieldruk, fotodruk, druk op grootformaat en horecabenodigdheden. Bovendien profiteren klanten van de 24- uursservice en het 30/60/90- betalingsmodel, dat uniek is voor de branche.

Boeken met genaaide bindingBoeken met genaaid gebrocheerde binding zijn op print24.com beschikbaar in A5 en A4 formaat en kunnen zowel als hardcover en als softcover bestelt worden vanaf 1 exemplaar. Opties zoals een "hoekige of ronde rug", een "kapitaalband" , kunstdrukpapier tussen de 115 en 170 g/m2 en een inhoud tot 500 pagina's zorgen voor een professionele productie van uw boeken voor de beste prijzen.Boeken met gelijmde bindingBoeken met gelijmde binding zijn beschikbaar in zeven verschillende formaten, met een gekleurde hardcover en softcover omslag in zwart, blauw, groen en rood. Dit aanbod van print24.com gaat tot bijna 1000 pagina's inhoud. Beschikbaar in oplages van 1 tot 5000 exemplaren, zijn uw eigen boeken met gelijmde binding beschikbaar met een hoekige of ronde rug en met verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de omslag.Brochures en tijdschriftenMet nietjeshechting, spiraalbinding en gelijmde binding, inhoud tot 160 pagina's en oplages tot 50.000 stuks, speciale kleuren, papier in veel verschillende formaten en gewicht beslaat Print24.com het hele spectrum als gaat om aanbod voor brochures en tijdschriften. Sinds 2016 biedt Print24.com brochures en tijdschriften voor nog voordeligere top-prijzen aan.print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd opererend E-commerce bedrijf op het gebied van drukwerk en media dat gericht is op innovatie. Als een van de meest vooraanstaande online drukkerijen in Europa, is UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd met de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) en biedt werk aan meer dan 700 medewerkers op meer dan 26 standplaatsen wereldwijd. Naast het moederbedrijf dat in Duitsland is gevestigd, zijn er vestigingen in 21 andere Europese landen, maar ook in Brazilië, China, Canada en de USA. Naast klassieke drukwerkproducten, biedt het bedrijf ook topkwaliteit in textieldruk, fotodruk, druk op grootformaat en horecabenodigdheden. Bovendien profiteren klanten van de 24- uursservice en het 30/60/90- betalingsmodel, dat uniek is voor de branche.