print24.com verdubbelt opnieuw haar 3-2-1-leveringsportfolio

Online printshop levert nu printruns van maximaal 1000 stuks in heel Europa, zonder extra kosten en binnen slechts drie dagen

De online printshop UNITEDPRINT SE, waarvan ook het bekende merk print24.com deel uitmaakt, heeft het portfolio van haar succesvolle 3-2-1-leveringsoptie opnieuw verdubbeld. Veel producten kunnen nu binnen slechts drie dagen en zonder extra kosten worden geproduceerd in printruns van 1000 stuks en worden verzonden binnen heel Europa!

print24.com verdubbelt opnieuw haar 3-2-1-leveringsportfolio

© .

Geheel in overeenstemming met het motto "3...2...1...bezorgd!" produceert en levert print24.com een grote verscheidenheid van producten. Een standaardlevering bereikt u binnen drie dagen, een expreslevering neemt slechts twee dagen in beslag en een prioriteitslevering ontvangt u al binnen één dag! Bovendien worden Topsellerbestellingen van 1000 Flyers of 1000 Posters nu extreem snel verzonden bij de standaard leveringsservice. In tegenstelling tot veel van haar concurrenten berekent print24.com haar klanten geen extra kosten voor de snelle 3-daagse service!

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Lees meer over: