Om onze klanten wereldwijd, nog beter van dienst te kunnen zijn bieden wij u een praktische nieuwe mogelijkheid om uw drukwerkbestanden nog gemakkelijker op te slaan! U krijgt nu de mogelijkheid om uw drukbestanden gratis bij ons op te slaan zodat u onze producten snel en gemakkelijk kunt laten bijdrukken.

Geef tijdens het bestelproces aan of uw drukgegevens in de toekomst door ons moeten worden beheerd en bewaard. U kunt er dan gemakkelijk gebruik van maken voor toekomstige oplages. Als u voor deze optie kiest, worden uw drukgegevens door ons 12 maanden in uw klantaccount bewaard. Maak ook gelijk gebruik van ons nieuwe uploadsysteem om eenvoudig uw gegevens al voor het afsluiten van de bestelling te uploaden om zo te profiteren van onze mini-gegevenscontrole. Hierbij worden de afmetingen van uw drukgegevens automatisch gecontroleerd en u kunt zowel het gesneden product als het eindformaat in een pre-view van de drukgegevens bekijken.

Online drukken is nu gemakkelijker dan ooit!

Meer info op www.print24.be of alain.ennekens@unitedprint.com, +32 470 49 73 12 voor een afspraak bij u op kantoor.

Om onze klanten wereldwijd, nog beter van dienst te kunnen zijn bieden wij u een praktische nieuwe mogelijkheid om uw drukwerkbestanden nog gemakkelijker op te slaan! U krijgt nu de mogelijkheid om uw drukbestanden gratis bij ons op te slaan zodat u onze producten snel en gemakkelijk kunt laten bijdrukken. Geef tijdens het bestelproces aan of uw drukgegevens in de toekomst door ons moeten worden beheerd en bewaard. U kunt er dan gemakkelijk gebruik van maken voor toekomstige oplages. Als u voor deze optie kiest, worden uw drukgegevens door ons 12 maanden in uw klantaccount bewaard. Maak ook gelijk gebruik van ons nieuwe uploadsysteem om eenvoudig uw gegevens al voor het afsluiten van de bestelling te uploaden om zo te profiteren van onze mini-gegevenscontrole. Hierbij worden de afmetingen van uw drukgegevens automatisch gecontroleerd en u kunt zowel het gesneden product als het eindformaat in een pre-view van de drukgegevens bekijken. Online drukken is nu gemakkelijker dan ooit! Meer info op www.print24.be of alain.ennekens@unitedprint.com, +32 470 49 73 12 voor een afspraak bij u op kantoor.