Het bedrijf exploiteert merken als print24 (het best en meest gekende in België), Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) Het bedrijf is op 26 locaties wereldwijd actief (in Duitsland en 21 andere Europese landen, in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten ook van hoogwaardige promo- en reclameproducten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal, reclameapparatuur en in de horeca- en gastronomiesector.

Ons bezoek aan de productiesite in Radebeul Duitsland gaf een duidelijker beeld. Deze "onlinedrukker" onderscheidt zich van alle anderen door alles, maar dan ook al hun producten, van A tot Z in eigen beheer te produceren. Wat volgens onze research er maar weinig anderen (2) ook kunnen claimen. Waar de 700 mannen en vrouwen bij

Unitedprint SE dan ook prat op gaan en terecht. Eveneens in tegenstelling tot anderen hebben zij met hun bekendste platform Print24 in elk land country managers lokaal wonende die er op toezien dat klanten snel en eerstegraads geholpen worden. Geen telefoonstem maar een persoonlijk contact is duidelijk meer van waarde in ons dagelijks leven alzo Unitedprint SE.

Het bedrijf exploiteert merken als print24 (het best en meest gekende in België), Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) Het bedrijf is op 26 locaties wereldwijd actief (in Duitsland en 21 andere Europese landen, in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten ook van hoogwaardige promo- en reclameproducten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal, reclameapparatuur en in de horeca- en gastronomiesector.Ons bezoek aan de productiesite in Radebeul Duitsland gaf een duidelijker beeld. Deze "onlinedrukker" onderscheidt zich van alle anderen door alles, maar dan ook al hun producten, van A tot Z in eigen beheer te produceren. Wat volgens onze research er maar weinig anderen (2) ook kunnen claimen. Waar de 700 mannen en vrouwen bij Unitedprint SE dan ook prat op gaan en terecht. Eveneens in tegenstelling tot anderen hebben zij met hun bekendste platform Print24 in elk land country managers lokaal wonende die er op toezien dat klanten snel en eerstegraads geholpen worden. Geen telefoonstem maar een persoonlijk contact is duidelijk meer van waarde in ons dagelijks leven alzo Unitedprint SE.