Voor op de werk- en winkelvloer

Op de inspiratiepagina vind je een selectie van print, sign en large format producten. Met de vele varianten, materiaalkeuzes, veredelingen en afwerkingen zijn de mogelijkheden om je bedrijf en merk nog beter te presenteren grenzeloos. Op de werkvloer, de winkelvloer, aan het plafond of de gevel, voor iedere situatie heeft Print.com een passende oplossing. Heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte voor maatwerk aan.

Sharing is caring

Voor professionals die toegang hebben tot de bestelomgeving van Print.com biedt de inspiratiepagina veel voordelen; het laat zien welke producten ze kunnen aanbieden, deze direct delen met hun klanten en vervolgens bestellen in een paar stappen. Omdat de inspiratiepagina's voor iedereen te vinden zijn is het ook mogelijk voor klanten om er zelf een kijkje te nemen. Als er de wens is producten te bestellen dan kunnen ze zich wenden tot een eigen professional of kunnen ze zich via Print.com laten verbinden met één van de aangesloten lokale professionals.

Productfoto's vrij te gebruiken

Het beeldmateriaal op de inspiratiepagina is in hoge resolutie te downloaden en vrij te gebruiken, bijvoorbeeld op een eigen website of social media kanalen. Geef je jouw inkoopadres liever niet prijs? Het design op de producten laat geen logo van Print.com zien en de voorbeelden zijn eenvoudig van een eigen design te voorzien. Daarvoor kan je de bewerkbare Photoshop-bestanden aanvragen. Dat is nog eens first class service.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Voor op de werk- en winkelvloerOp de inspiratiepagina vind je een selectie van print, sign en large format producten. Met de vele varianten, materiaalkeuzes, veredelingen en afwerkingen zijn de mogelijkheden om je bedrijf en merk nog beter te presenteren grenzeloos. Op de werkvloer, de winkelvloer, aan het plafond of de gevel, voor iedere situatie heeft Print.com een passende oplossing. Heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte voor maatwerk aan.Sharing is caringVoor professionals die toegang hebben tot de bestelomgeving van Print.com biedt de inspiratiepagina veel voordelen; het laat zien welke producten ze kunnen aanbieden, deze direct delen met hun klanten en vervolgens bestellen in een paar stappen. Omdat de inspiratiepagina's voor iedereen te vinden zijn is het ook mogelijk voor klanten om er zelf een kijkje te nemen. Als er de wens is producten te bestellen dan kunnen ze zich wenden tot een eigen professional of kunnen ze zich via Print.com laten verbinden met één van de aangesloten lokale professionals.Productfoto's vrij te gebruikenHet beeldmateriaal op de inspiratiepagina is in hoge resolutie te downloaden en vrij te gebruiken, bijvoorbeeld op een eigen website of social media kanalen. Geef je jouw inkoopadres liever niet prijs? Het design op de producten laat geen logo van Print.com zien en de voorbeelden zijn eenvoudig van een eigen design te voorzien. Daarvoor kan je de bewerkbare Photoshop-bestanden aanvragen. Dat is nog eens first class service.Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.