Venttri is al decennialang expert op het gebied van omplakte ringmappen en omslagen. We maken ze 100% op maat, tot in de details.

Zomeractie!

Als u papier omplakte ringmappen of omslagen bij ons laat produceren, bieden we u het volgende:

  • We halen het drukwerk bij u ter plekke op. U betaalt dus geen transportkosten;
  • We doen het lamineerwerk voor u. U hoeft hiervoor geen derde partij in te schakelen. U heeft de keuze uit verschillende laminaatsoorten: glans, (krasvast) mat, pearl, linnen of soft touch;
  • Snelle levertijden;
  • Franco levering van uw order.

Deze actie loopt door t/m 31 augustus 2020. Reageer dus snel!

Wilt u meer weten over onze Zomeractie?

Wilt u de details van deze actie weten en even overleggen? Neem dan contact op met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen. Hij is bereikbaar via tel. 0470 84 74 07 en via email: johan@venttri.be.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Venttri is al decennialang expert op het gebied van omplakte ringmappen en omslagen. We maken ze 100% op maat, tot in de details. Zomeractie!Als u papier omplakte ringmappen of omslagen bij ons laat produceren, bieden we u het volgende:Deze actie loopt door t/m 31 augustus 2020. Reageer dus snel!Wilt u meer weten over onze Zomeractie?Wilt u de details van deze actie weten en even overleggen? Neem dan contact op met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen. Hij is bereikbaar via tel. 0470 84 74 07 en via email: johan@venttri.be.Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.