Al ruim 15 jaar is Proprint thuis in de wereld van digitaal drukken; initieel voor etiketten op rol en sinds kort ook voor vellendruk na de aanschaf van een Konica Minolta C1100. "De aanschaf van een Duplo Docucutter om het digitale werk te snijden en te rillen en het feit dat lamineren voortaan ook in-house gebeurt met de Bagel Digifav Pro, hebben ervoor gezorgd dat onze investeringen linea recta resulteren in pure tijdswinst", klinkt het bij Proprint. Ook kleinere opdrachten worden in een mum van tijd verwerkt en voldoen bovendien aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Een snelle en feilloze implementatie van de Konica Minolta C1100 en de Duplo Docucutter 646i zonder geringste afbreuk te doen aan de hoogste kwaliteitseisen!

Alles valt of staat met kwaliteit en service!

Krachtige oplossingen, maatwerk tout court! Onder het motto 'geen topkwaliteit zonder een persoonlijke dienstverlening' gaat Proprint prat op z'n gepersonaliseerde 'full service'. Ook voor eigen medewerkers vraagt de opstart van een nieuw toestel, nieuwe configuratie een engagement en een aanpassing in gedachtegoed. Voor de 3 nieuwe toestellen die Sagamgraphic implementeerde, alweer een feilloos parcours! Proprint wint er geen doekjes rond: "Met Sagamgraphic treffen we een partner die niet alleen strategisch meedenkt maar ook een volledig productieproces kan analyseren, reële behoeften kan detecteren en de perfecte vertaalslag kan maken met systemen die van start tot finish de vereiste topkwaliteit garanderen. De no-nonsens aanpak, een brede waaier aan toepassingen gekoppeld aan een persoonlijk contact ... Kortom, een aanpak die Proprint sterk weet te smaken. Tal van hun oplossingen zijn dan ook niet voor niets Sagamgraphic 'gelabeld'.

Ook interesse in een doorlichting van uw productieproces? Of overweegt u een investering met bewezen optimale rentabiliteit én waarbij kwaliteit, efficiëntie en snelheid perfect harmoniëren? Contacteer Piet Sustronck, tel 0495/21.33.08 of mail naar psustronck@sagam.be.

Al ruim 15 jaar is Proprint thuis in de wereld van digitaal drukken; initieel voor etiketten op rol en sinds kort ook voor vellendruk na de aanschaf van een Konica Minolta C1100. "De aanschaf van een Duplo Docucutter om het digitale werk te snijden en te rillen en het feit dat lamineren voortaan ook in-house gebeurt met de Bagel Digifav Pro, hebben ervoor gezorgd dat onze investeringen linea recta resulteren in pure tijdswinst", klinkt het bij Proprint. Ook kleinere opdrachten worden in een mum van tijd verwerkt en voldoen bovendien aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Een snelle en feilloze implementatie van de Konica Minolta C1100 en de Duplo Docucutter 646i zonder geringste afbreuk te doen aan de hoogste kwaliteitseisen! Alles valt of staat met kwaliteit en service! Krachtige oplossingen, maatwerk tout court! Onder het motto 'geen topkwaliteit zonder een persoonlijke dienstverlening' gaat Proprint prat op z'n gepersonaliseerde 'full service'. Ook voor eigen medewerkers vraagt de opstart van een nieuw toestel, nieuwe configuratie een engagement en een aanpassing in gedachtegoed. Voor de 3 nieuwe toestellen die Sagamgraphic implementeerde, alweer een feilloos parcours! Proprint wint er geen doekjes rond: "Met Sagamgraphic treffen we een partner die niet alleen strategisch meedenkt maar ook een volledig productieproces kan analyseren, reële behoeften kan detecteren en de perfecte vertaalslag kan maken met systemen die van start tot finish de vereiste topkwaliteit garanderen. De no-nonsens aanpak, een brede waaier aan toepassingen gekoppeld aan een persoonlijk contact ... Kortom, een aanpak die Proprint sterk weet te smaken. Tal van hun oplossingen zijn dan ook niet voor niets Sagamgraphic 'gelabeld'. Ook interesse in een doorlichting van uw productieproces? Of overweegt u een investering met bewezen optimale rentabiliteit én waarbij kwaliteit, efficiëntie en snelheid perfect harmoniëren? Contacteer Piet Sustronck, tel 0495/21.33.08 of mail naar psustronck@sagam.be.