TachoPlus heeft ook voor de allerkleinste oplagen een efficiënte oplossing om met PURmelt te lijmen. Moeilijke papiersoorten verlijmen is vandaag niet alleen het domein van grote boekbinderijen. Als printshop of drukkerij, kan u vandaag uw klanten met een minimum aantal boeken met top-kwaliteit bedienen.

De TC5500-PUR lijmmachine is de perfecte partner voor de realisatie van kleine en middelgrote oplagen PURmelt gebonden boeken. Zij biedt u de mogelijkheid om op een kostengunstige wijze, hoogwaardig gelijmde boeken te leveren aan uw klanten - digitaal gedrukt en op gestreken papiersoorten.

Het eenvoudig bedieningsconcept is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in luttele minuten en waarbij inschiet verwaarloosbaar is.

Vegram Graphics, service en advies zijn onze kracht.
T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be

TachoPlus heeft ook voor de allerkleinste oplagen een efficiënte oplossing om met PURmelt te lijmen. Moeilijke papiersoorten verlijmen is vandaag niet alleen het domein van grote boekbinderijen. Als printshop of drukkerij, kan u vandaag uw klanten met een minimum aantal boeken met top-kwaliteit bedienen. De TC5500-PUR lijmmachine is de perfecte partner voor de realisatie van kleine en middelgrote oplagen PURmelt gebonden boeken. Zij biedt u de mogelijkheid om op een kostengunstige wijze, hoogwaardig gelijmde boeken te leveren aan uw klanten - digitaal gedrukt en op gestreken papiersoorten. Het eenvoudig bedieningsconcept is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in luttele minuten en waarbij inschiet verwaarloosbaar is. Vegram Graphics, service en advies zijn onze kracht. T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be