De TC5500-PUR lijmmachine is de perfecte partner voor de realisatie van kleine en middelgrote oplagen PURmelt gebonden boeken. Zij biedt u de mogelijkheid om op een kostengunstige wijze, hoogwaardig gelijmde boeken te leveren aan uw klanten - digitaal gedrukt en op gestreken papiersoorten.

Het eenvoudig bedieningsconcept is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in luttele minuten en waarbij inschiet verwaarloosbaar is.

Vegram Graphics, service en advies zijn onze kracht.

T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be

De TC5500-PUR lijmmachine is de perfecte partner voor de realisatie van kleine en middelgrote oplagen PURmelt gebonden boeken. Zij biedt u de mogelijkheid om op een kostengunstige wijze, hoogwaardig gelijmde boeken te leveren aan uw klanten - digitaal gedrukt en op gestreken papiersoorten. Het eenvoudig bedieningsconcept is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in luttele minuten en waarbij inschiet verwaarloosbaar is. Vegram Graphics, service en advies zijn onze kracht.T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be