Degelijk en stevig

PVC is kunststof en wordt vaak gebruikt in het dagelijks leven. Niet voor niets, want het is onderhoudsvriendelijk en stevig. Koffie geknoeid? Geen ramp: een PVC ringmap of ander PVC presentatieproduct is met een nat doekje schoon te vegen.

Menukaart in PVC

Voor menukaarten is PVC het ideale materiaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijven de menukaarten lange tijd mooi en hygiënisch. Qua uitvoering heeft u vele opties. We kunnen de binnenzijde voorzien van inlasdrukwerk en ingelaste showtassen. PVC is in veel verschillende kleuren en structuren te verkrijgen. Een zeefdruk op de voorzijde zorgt voor een mooie, onuitwisbare indruk van het horecabedrijf. Meer over de menukaart in de afbeelding vindt u op de website van Venttri: pvc menumap.

Over Venttri

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Degelijk en stevigPVC is kunststof en wordt vaak gebruikt in het dagelijks leven. Niet voor niets, want het is onderhoudsvriendelijk en stevig. Koffie geknoeid? Geen ramp: een PVC ringmap of ander PVC presentatieproduct is met een nat doekje schoon te vegen.Menukaart in PVCVoor menukaarten is PVC het ideale materiaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijven de menukaarten lange tijd mooi en hygiënisch. Qua uitvoering heeft u vele opties. We kunnen de binnenzijde voorzien van inlasdrukwerk en ingelaste showtassen. PVC is in veel verschillende kleuren en structuren te verkrijgen. Een zeefdruk op de voorzijde zorgt voor een mooie, onuitwisbare indruk van het horecabedrijf. Meer over de menukaart in de afbeelding vindt u op de website van Venttri: pvc menumap.Over VenttriVenttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!