Degelijk en stevig

PVC is kunststof en wordt vaak gebruikt in het dagelijks leven. Niet voor niets, want het is onderhoudsvriendelijk en stevig. Koffie geknoeid? Geen probleem: een PVC ringmap of ander PVC presentatieproduct is met een nat doekje schoon te vegen.

Menukaart in PVC

Voor menukaarten is PVC het ideale materiaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijven de menukaarten lange tijd mooi en hygiënisch. Qua uitvoering heeft u vele opties. We kunnen de binnenzijde voorzien van inlasdrukwerk en ingelaste showtassen. PVC is in veel verschillende kleuren en structuren te verkrijgen. Een zeefdruk op de voorzijde zorgt voor een mooie, onuitwisbare indruk van het horecabedrijf. Meer over de menukaart in de afbeelding vindt u op de website van Venttri: pvc menumap.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Degelijk en stevigPVC is kunststof en wordt vaak gebruikt in het dagelijks leven. Niet voor niets, want het is onderhoudsvriendelijk en stevig. Koffie geknoeid? Geen probleem: een PVC ringmap of ander PVC presentatieproduct is met een nat doekje schoon te vegen.Menukaart in PVCVoor menukaarten is PVC het ideale materiaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijven de menukaarten lange tijd mooi en hygiënisch. Qua uitvoering heeft u vele opties. We kunnen de binnenzijde voorzien van inlasdrukwerk en ingelaste showtassen. PVC is in veel verschillende kleuren en structuren te verkrijgen. Een zeefdruk op de voorzijde zorgt voor een mooie, onuitwisbare indruk van het horecabedrijf. Meer over de menukaart in de afbeelding vindt u op de website van Venttri: pvc menumap.Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.