Breng structuur aan

Of u nu het financiële gedeelte in een jaarrapport wenst te benadrukken of de verschillende onderdelen van een catalogus of prijslijst wilt onderscheiden: Rainbow® biedt een ruime waaier aan kleuren om u te ondersteunen bij het creëren van een zichtbare structuur en een geordend systeem.

Ontwikkel creatieve toepassingen

Het brede assortiment aan kleuren en gramgewichten in het Rainbow®-assortiment maakt het mogelijk om een groot aantal in het oog springende, creatieve applicaties uit te werken. Geef uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van de vele opties die Rainbow® u te bieden heeft.

Rainbow® is een inspirerend assortiment ongestreken papieren in maar liefst 26 schitterende kleuren! Het assortiment bestaat uit een waaier aan formaten, gramgewichten en bijpassende enveloppen.

Met Rainbow® kan u de aandacht verhogen, structuur aanbrengen in een ordeningssysteem en in het oog springende toepassingen uitwerken. Daarbovenop wordt het papier gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen én heeft het een FSC®-certificaat waarmee het staat voor verantwoord bosbeheer.

Wilt u meer weten over dit kleurrijke assortiment en haar toepassingen? Contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com.

Breng structuur aanOf u nu het financiële gedeelte in een jaarrapport wenst te benadrukken of de verschillende onderdelen van een catalogus of prijslijst wilt onderscheiden: Rainbow® biedt een ruime waaier aan kleuren om u te ondersteunen bij het creëren van een zichtbare structuur en een geordend systeem.Ontwikkel creatieve toepassingenHet brede assortiment aan kleuren en gramgewichten in het Rainbow®-assortiment maakt het mogelijk om een groot aantal in het oog springende, creatieve applicaties uit te werken. Geef uw creativiteit de vrije loop en maak gebruik van de vele opties die Rainbow® u te bieden heeft.Rainbow® is een inspirerend assortiment ongestreken papieren in maar liefst 26 schitterende kleuren! Het assortiment bestaat uit een waaier aan formaten, gramgewichten en bijpassende enveloppen.Met Rainbow® kan u de aandacht verhogen, structuur aanbrengen in een ordeningssysteem en in het oog springende toepassingen uitwerken. Daarbovenop wordt het papier gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen én heeft het een FSC®-certificaat waarmee het staat voor verantwoord bosbeheer.Wilt u meer weten over dit kleurrijke assortiment en haar toepassingen? Contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com.