Bestel snel en gemakkelijk leuke en professionele rapportmappen door te kiezen uit één van onze kleurrijke ontwerpen speciaal voor het basisonderwijs. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met het eigen schoollogo, voor een persoonlijke ''touch''.

Uiteraard kunt u ook volledig op maat gemaakte rapport- en diplomamappen bij ons bestellen. Hierbij is er een ruime keuze aan materialen en bedrukkingstechnieken, zoals een speelse ringband van polypropyleen met bijhorende tabbladen. De voorzijde bevat een rond stansgat dat zorgt voor een ''doorkijkje'' op de volgende pagina. Kortom, alles is mogelijk.

Voor meer inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42. We helpen u graag.

Bestel snel en gemakkelijk leuke en professionele rapportmappen door te kiezen uit één van onze kleurrijke ontwerpen speciaal voor het basisonderwijs. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met het eigen schoollogo, voor een persoonlijke ''touch''. Uiteraard kunt u ook volledig op maat gemaakte rapport- en diplomamappen bij ons bestellen. Hierbij is er een ruime keuze aan materialen en bedrukkingstechnieken, zoals een speelse ringband van polypropyleen met bijhorende tabbladen. De voorzijde bevat een rond stansgat dat zorgt voor een ''doorkijkje'' op de volgende pagina. Kortom, alles is mogelijk. Voor meer inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42. We helpen u graag.