Een ander voordeel van de nieuwe printoplossing is de rechtstreekse koppeling met het SAP ERP-systeem van IJsboerke. Maarten Bosschaert: "Op dit moment worden de printgegevens nog manueel per printer ingevoerd, maar later op het jaar zal ook dit volautomatisch verlopen. Deze aanpak geeft de medewerkers bij IJsboerke de nodige tijd om vertrouwd te geraken met de bediening van de inkjettoestellen. Als dan later eventueel een manuele wijziging dient te gebeuren, dan heeft men de bediening alvast onder de knie. De automatische koppeling loopt via een centrale printserver die vervolgens exact dezelfde gegevens doorstuurt naar de individuele printers in een productielijn. Door de manuele inputfase over te slaan, wordt de kans op fouten quasi nihil."

Om af te ronden vragen we Ringo nog naar de belangrijkste voordelen voor Glacio om met Codipack samen te werken. "Eerst en vooral vinden wij de producten en diensten die Codipack levert van een zeer hoogstaande kwaliteit, en dat sluit dan weer nauw aan bij onze eigen waarden. Een ander belangrijk gegeven is de centrale ligging van Codipack ten opzichte van onze beide vestigingen. Op minder dan een half uur is iemand van Codipack bij ons. Ook de prettige manier van samenwerken en de flexibiliteit van Codipack speelt een belangrijke rol. Op piekmomenten kunnen wij beroep doen op extra tijdelijke printers en bij een storing krijgen we een reserve printer zodat we ongestoord kunnen verder werken. Ook financieel denken zij met ons mee, want de 54 nieuwe inkjettoestellen zijn aangekocht via een financiële renting, zodat wij niet meteen voor een zware investering stonden. De plannen voor extra inkjetprinters en etiketteermachines liggen nu op tafel en dat deze door Codipack geleverd worden lijdt geen twijfel. In elk geval staat op de samenwerking tussen Glacio-IJsboerke en Codipack alvast geen vervaldatum. Zoveel is wel zeker!"

Meer informatie over Codipack en IJsboerke vindt u op www.codipack.com en www.ijsboerke.be

Een ander voordeel van de nieuwe printoplossing is de rechtstreekse koppeling met het SAP ERP-systeem van IJsboerke. Maarten Bosschaert: "Op dit moment worden de printgegevens nog manueel per printer ingevoerd, maar later op het jaar zal ook dit volautomatisch verlopen. Deze aanpak geeft de medewerkers bij IJsboerke de nodige tijd om vertrouwd te geraken met de bediening van de inkjettoestellen. Als dan later eventueel een manuele wijziging dient te gebeuren, dan heeft men de bediening alvast onder de knie. De automatische koppeling loopt via een centrale printserver die vervolgens exact dezelfde gegevens doorstuurt naar de individuele printers in een productielijn. Door de manuele inputfase over te slaan, wordt de kans op fouten quasi nihil."Om af te ronden vragen we Ringo nog naar de belangrijkste voordelen voor Glacio om met Codipack samen te werken. "Eerst en vooral vinden wij de producten en diensten die Codipack levert van een zeer hoogstaande kwaliteit, en dat sluit dan weer nauw aan bij onze eigen waarden. Een ander belangrijk gegeven is de centrale ligging van Codipack ten opzichte van onze beide vestigingen. Op minder dan een half uur is iemand van Codipack bij ons. Ook de prettige manier van samenwerken en de flexibiliteit van Codipack speelt een belangrijke rol. Op piekmomenten kunnen wij beroep doen op extra tijdelijke printers en bij een storing krijgen we een reserve printer zodat we ongestoord kunnen verder werken. Ook financieel denken zij met ons mee, want de 54 nieuwe inkjettoestellen zijn aangekocht via een financiële renting, zodat wij niet meteen voor een zware investering stonden. De plannen voor extra inkjetprinters en etiketteermachines liggen nu op tafel en dat deze door Codipack geleverd worden lijdt geen twijfel. In elk geval staat op de samenwerking tussen Glacio-IJsboerke en Codipack alvast geen vervaldatum. Zoveel is wel zeker!"Meer informatie over Codipack en IJsboerke vindt u op www.codipack.com en www.ijsboerke.be