CISD is een gratis evenement georganiseerd door Lab9 Pro en is vrij toegankelijk voor professionelen die hun grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten willen opdoen over contentcreatie. Het programma is gevuld met creatieve workshops van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow.

Onze sprekers zijn zeker niet schuw om actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen. Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale contentcreatie.

Schrijf je nu gratis in via www.lab9pro.be/cisd, tot op 26 oktober in Zebrastraat, Gent.

CISD is een gratis evenement georganiseerd door Lab9 Pro en is vrij toegankelijk voor professionelen die hun grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten willen opdoen over contentcreatie. Het programma is gevuld met creatieve workshops van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen. Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale contentcreatie. Schrijf je nu gratis in via www.lab9pro.be/cisd, tot op 26 oktober in Zebrastraat, Gent.