Adobe Max is 'de max' maar gaat ook gepaard met héél veel informatie. Wij treden daarom graag op als content curator en voegen bijkomend een extra Belgisch accent toe waaronder super interessante sessies van Hannes Coudenys (Vlogger, ondernemer, ....), Stef Verhoeven (de synthetische kust van AI), Jos Claes (Design Thinking met Adobe XD) en Yan Ketelers (Jouw eerste stappen in de Metaverse). Zoals ieder jaar hebben de Adobe Certified Experts van Lab9 Academy, Adobe Max gedurende drie dagen op de voet gevolgd en zijn ze daarna meteen zelf aan de slag gegaan om de nieuwe features uit te testen. Op After Adobe MAX presenteren zij jullie met veel plezier hun bevindingen. Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Wij hebben de oplossing voor jou! Ontdek hieronder ons spannende programma.

Ook goed nieuws is dat wij terug een fysiek event organiseren! We heten jullie dan ook van harte welkom in Brussel en kijken er naar uit om jullie persoonlijk te mogen verwelkomen.

Ontdek nu het volledige programma en registreer je gratis via www.lab9pro.be/aamax2022

Adobe Max is 'de max' maar gaat ook gepaard met héél veel informatie. Wij treden daarom graag op als content curator en voegen bijkomend een extra Belgisch accent toe waaronder super interessante sessies van Hannes Coudenys (Vlogger, ondernemer, ....), Stef Verhoeven (de synthetische kust van AI), Jos Claes (Design Thinking met Adobe XD) en Yan Ketelers (Jouw eerste stappen in de Metaverse). Zoals ieder jaar hebben de Adobe Certified Experts van Lab9 Academy, Adobe Max gedurende drie dagen op de voet gevolgd en zijn ze daarna meteen zelf aan de slag gegaan om de nieuwe features uit te testen. Op After Adobe MAX presenteren zij jullie met veel plezier hun bevindingen. Dus heb je Adobe MAX gemist of zag je de bomen door het bos niet meer maar ben je wel benieuwd naar alle nieuwigheden? Wij hebben de oplossing voor jou! Ontdek hieronder ons spannende programma.Ook goed nieuws is dat wij terug een fysiek event organiseren! We heten jullie dan ook van harte welkom in Brussel en kijken er naar uit om jullie persoonlijk te mogen verwelkomen.Ontdek nu het volledige programma en registreer je gratis via www.lab9pro.be/aamax2022