De rode draad doorheen Adobe MAX was samenwerking. Het is duidelijk dat Adobe zich extra inzet om samenwerking, en kennisuitwisseling, nog eenvoudiger te maken, door creatieve professionals de tools in handen te geven om spectaculaire content te creëren vanop elk toestel, of ze nu van thuis of kantoor werken.

Heb je Adobe MAX gemist maar ben je wel benieuwd naar de nieuwigheden in CC21? Naar goede gewoonte organiseren VIGC en Lab9 Pro samen After Adobe Max, waarbij we de interessantste inzichten van Adobe MAX op een rijtje zetten en jou kennis laten maken met de gloednieuwe technologie die Adobe net gelanceerd heeft. Ditmaal wordt After Adobe MAX een interactieve online editie op 1 december, die je gratis kan volgen vanaf 13 uur.

Meer info en inschrijven: http://lab9pro.be/aamax

De rode draad doorheen Adobe MAX was samenwerking. Het is duidelijk dat Adobe zich extra inzet om samenwerking, en kennisuitwisseling, nog eenvoudiger te maken, door creatieve professionals de tools in handen te geven om spectaculaire content te creëren vanop elk toestel, of ze nu van thuis of kantoor werken. Heb je Adobe MAX gemist maar ben je wel benieuwd naar de nieuwigheden in CC21? Naar goede gewoonte organiseren VIGC en Lab9 Pro samen After Adobe Max, waarbij we de interessantste inzichten van Adobe MAX op een rijtje zetten en jou kennis laten maken met de gloednieuwe technologie die Adobe net gelanceerd heeft. Ditmaal wordt After Adobe MAX een interactieve online editie op 1 december, die je gratis kan volgen vanaf 13 uur.Meer info en inschrijven: http://lab9pro.be/aamax