Door de specifieke papiereigenschappen is RePrint Matt goed in te zetten bij producties met hoge oplage en uiterst geschikt voor het drukken van boeken, strips, catalogi, brochures, magazines, direct mail en posters. Naast RePrint Matt is de range vanaf aanmaak nu ook beschikbaar in offset en preprint.

De volledige RePrint range is FSC® Mix Credit gecertificeerd en heeft het Europees Ecolabel. Hiermee scoren alle kwaliteiten 4 sterren in het Green Star System, waarbij punten worden toegekend op basis van milieuprestatie.

De nieuwste brochure aanvragen of andere vragen? Just ask Antalis!

Door de specifieke papiereigenschappen is RePrint Matt goed in te zetten bij producties met hoge oplage en uiterst geschikt voor het drukken van boeken, strips, catalogi, brochures, magazines, direct mail en posters. Naast RePrint Matt is de range vanaf aanmaak nu ook beschikbaar in offset en preprint.De volledige RePrint range is FSC® Mix Credit gecertificeerd en heeft het Europees Ecolabel. Hiermee scoren alle kwaliteiten 4 sterren in het Green Star System, waarbij punten worden toegekend op basis van milieuprestatie. De nieuwste brochure aanvragen of andere vragen? Just ask Antalis!