Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Als reseller heeft u een persoonlijke accountmanager als direct aanspreekpunt in onze serviceteam. Uiteraard kunt u ook altijd lokaal contact opnemen met onze Key-Account Manager Charlie Malcause via 0498-920203 of charlie.malcause@saxoprint.be.

Voor uw individuele korting en voordelen belt uw accountmanager u op. Gratis op rekening betalen behoort ook tot de mogelijkheden.

We hebben speciaal voor u neutrale monsterproducten . Zo kunt u uw klant al van tevoren laten zien welk papier of materiaal bij een ontwerp past en een indruk krijgen hoe onze verpakkingen, papieren draagtassen en stickers er uitzien. Bovendien kunt u de levertijden verkorten en extra verzendkosten besparen als u "neutrale verzending" kiest. De verzendverpakking is daarbij neutraal ontworpen en bevat geen documenten, die met ons in verband kunnen worden gebracht. Desgewenst heeft u daarbij de mogelijkheid reseller verzending te kiezen om uw adres als afzender op het pakket weer te geven. Ook deellevering naar meerdere adressen is op verzoek mogelijk.