Met omplakte en bedrukte ringbanden van Maxximap kunt u alle kanten uit. Zelf samen te stellen en te bedrukken met een eigen logo, geheel in eigen huisstijl. Ook wat betreft extra's is er heel veel mogelijk. Denk daarbij aan een visitekaartvenster, schuine insteek, grijpgat, speciaal mechaniek of nikkelen sierhoekjes.

Bedrukte ringbanden of ordners zijn perfect te gebruiken bij het archiveren van uw administratie; met een ringband creëert u overzicht en rust. Ook voor de presentatie van uw producten of diensten is een ringband een bijzonder professioneel middel. PVC, aluminium of polypropyleen? Verschillende formaten? Maxximap is uw partner.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Met omplakte en bedrukte ringbanden van Maxximap kunt u alle kanten uit. Zelf samen te stellen en te bedrukken met een eigen logo, geheel in eigen huisstijl. Ook wat betreft extra's is er heel veel mogelijk. Denk daarbij aan een visitekaartvenster, schuine insteek, grijpgat, speciaal mechaniek of nikkelen sierhoekjes.Bedrukte ringbanden of ordners zijn perfect te gebruiken bij het archiveren van uw administratie; met een ringband creëert u overzicht en rust. Ook voor de presentatie van uw producten of diensten is een ringband een bijzonder professioneel middel. PVC, aluminium of polypropyleen? Verschillende formaten? Maxximap is uw partner. Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.