AeroLED is GEW's luchtgekoelde UV-LED-uithardingssysteem voor printtoepassingen tot 60 cm breed. Deze Spotlight-video richt zich op de 5 belangrijkste voordelen van AeroLED.

Het eerste voordeel is de luchtkoelingstechnologie van AeroLED, die lucht door de lampkoppen en kanalen zuigt en deze afvoert met een gecentraliseerde ventilator, weg van de pers. Dit elimineert de noodzaak voor geïntegreerde ventilatoren of delicate elektronica in de lamp, waardoor het risico op vervuiling en uitval effectief wordt verminderd.

AeroLED is ook ArcLED-compatibel. Dit betekent dat AeroLED kan worden uitgewisseld met de kwikboogproducten van GEW, zoals de in de branche befaamde E2C, waardoor ongeëvenaarde flexibiliteit op de pers wordt geboden.

AeroLED biedt ook energiebesparingen tot 70% vergeleken met kwikbooguitharding. Nu de energiekosten in veel regio's nog steeds stijgen en de wens om milieuvriendelijk te zijn, biedt AeroLED een geweldige LED-oplossing voor veel printers.

AeroLED is GEW's luchtgekoelde UV-LED-uithardingssysteem voor printtoepassingen tot 60 cm breed. Deze Spotlight-video richt zich op de 5 belangrijkste voordelen van AeroLED.Het eerste voordeel is de luchtkoelingstechnologie van AeroLED, die lucht door de lampkoppen en kanalen zuigt en deze afvoert met een gecentraliseerde ventilator, weg van de pers. Dit elimineert de noodzaak voor geïntegreerde ventilatoren of delicate elektronica in de lamp, waardoor het risico op vervuiling en uitval effectief wordt verminderd.AeroLED is ook ArcLED-compatibel. Dit betekent dat AeroLED kan worden uitgewisseld met de kwikboogproducten van GEW, zoals de in de branche befaamde E2C, waardoor ongeëvenaarde flexibiliteit op de pers wordt geboden.AeroLED biedt ook energiebesparingen tot 70% vergeleken met kwikbooguitharding. Nu de energiekosten in veel regio's nog steeds stijgen en de wens om milieuvriendelijk te zijn, biedt AeroLED een geweldige LED-oplossing voor veel printers.