Het assortiment telt inmiddels meer dan 600 unieke producten, ruim 300 materialen en tientallen bijzondere veredelingen en afwerkingen. De producten zijn eenvoudig online samen te stellen in de webapplicatie van Print.com; een gesloten bestelomgeving speciaal ontwikkeld voor (grafisch) professionals.

Laatste ontwikkelingen

Op het dashboard van de webapplicatie word je 24/7 op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Een greep uit de nieuwe producten van afgelopen week; dubbelwandige koffiebekers, totem displays, meer formaten van luxe papieren tassen en een samplekit van alle bedrukte en onbedrukte mondkapjes. Benieuwd wat er nog meer aan zit te komen? Vraag vandaag nog een account aan!

Zoek niet verder

Op basis van co-creatie kijkt Print.com continu samen met klanten waar vraag naar is. Zo worden er wekelijks nieuwe producten, materialen en veredelingen toegevoegd. Ben je op zoek naar print waarmee je jouw klant écht kunt verassen? Grote kans dat het al te vinden is in de bestelomgeving van Print.com. Staat jouw favoriete product er nog niet tussen? Laat het weten, dan gaan de Print Nerds direct voor je aan de slag!

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Het assortiment telt inmiddels meer dan 600 unieke producten, ruim 300 materialen en tientallen bijzondere veredelingen en afwerkingen. De producten zijn eenvoudig online samen te stellen in de webapplicatie van Print.com; een gesloten bestelomgeving speciaal ontwikkeld voor (grafisch) professionals.Laatste ontwikkelingenOp het dashboard van de webapplicatie word je 24/7 op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Een greep uit de nieuwe producten van afgelopen week; dubbelwandige koffiebekers, totem displays, meer formaten van luxe papieren tassen en een samplekit van alle bedrukte en onbedrukte mondkapjes. Benieuwd wat er nog meer aan zit te komen? Vraag vandaag nog een account aan!Zoek niet verderOp basis van co-creatie kijkt Print.com continu samen met klanten waar vraag naar is. Zo worden er wekelijks nieuwe producten, materialen en veredelingen toegevoegd. Ben je op zoek naar print waarmee je jouw klant écht kunt verassen? Grote kans dat het al te vinden is in de bestelomgeving van Print.com. Staat jouw favoriete product er nog niet tussen? Laat het weten, dan gaan de Print Nerds direct voor je aan de slag!Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij Print.com zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.