Sabine Gelderman is sinds 1992 actief in de internationale vakbeurzenwereld en sinds 1 januari 2013 directeur van drupa, 's werelds belangrijkste vakbeurs voor print en crossmediale toepassingen. Sabine Gelderman studeerde toegepaste talen en behaalde een tolkendiploma voor Engels, Frans en Portugees.

De organisatoren van drupa verzamelen via hun wereldwijde trends-enquêtes, informatie bij grafimedia ondernemers en eindklanten. Het levert data op die grondig worden geanalyseerd en worden gebruikt om de beurs te positioneren, te promoten en heruit te vinden. Drupa blijft op deze manier het kloppende hart van de wereldwijde grafimedia industrie.

Topvrouw Sabine Gelderman komt de wereldwijde trends in de grafimedia industrie toelichten en belicht het groeipotentieel van toekomstgerichte oplossingen zoals industriële inkjet, 3D-printen, gedrukte elektronica, crossmediale toepassingen, enz. Drupa Time! dus, op ongeveer negen maanden voor drupa.

Sabine Gelderman is sinds 1992 actief in de internationale vakbeurzenwereld en sinds 1 januari 2013 directeur van drupa, 's werelds belangrijkste vakbeurs voor print en crossmediale toepassingen. Sabine Gelderman studeerde toegepaste talen en behaalde een tolkendiploma voor Engels, Frans en Portugees.De organisatoren van drupa verzamelen via hun wereldwijde trends-enquêtes, informatie bij grafimedia ondernemers en eindklanten. Het levert data op die grondig worden geanalyseerd en worden gebruikt om de beurs te positioneren, te promoten en heruit te vinden. Drupa blijft op deze manier het kloppende hart van de wereldwijde grafimedia industrie.Topvrouw Sabine Gelderman komt de wereldwijde trends in de grafimedia industrie toelichten en belicht het groeipotentieel van toekomstgerichte oplossingen zoals industriële inkjet, 3D-printen, gedrukte elektronica, crossmediale toepassingen, enz. Drupa Time! dus, op ongeveer negen maanden voor drupa.