Visuele inspectie, herstellingen, verwerking van duizenden bestanden zonder toezicht, kwaliteitscontrole, kleurbeheer, impositie, conversie van en naar pdf,... hiermee vermijdt u onnodige kosten en discussies over deadlines. Alle aangeleverde PDF's worden zichtbaar in de module "Check & Repair". De tool toont direct alle informatie van de aangeleverde PDF's. Bestanden die u ontvangt via internet komen rechtstreeks in uw order en worden onmiddellijk gecontroleerd. In MultiPress krijgt u een rapport met de fouten en waarschuwingen van het PDF bestand. Zijn de fouten binnen de PDF niet te herstellen? Dan stuurt u het rapport via e-mail rechtstreeks vanuit MultiPress aan uw klant. Uw klant ziet onmiddellijk wat fout gaat en kan het bestand aanpassen waar nodig. Trouwens, heel wat fouten kunt u zonder contact met de klant automatisch herstellen. De belangrijkste troef van Callas pdfToolbox is zo volledig geïntegreerd in MultiPress. U hebt in enkele klikken en vooral op zeer korte tijd uw order klaar zodat het in productie kan.

Binnen MultiPress kan de volledige workflow geautomatiseerd worden. Dat gebeurt via de modules Workflow-basis, Check&Repair, Workflower, Impose, Workflow JDF en Workflow JMF, die elk volautomatisch een stuk van de workflow voor hun rekening nemen. Meer weten?

Visuele inspectie, herstellingen, verwerking van duizenden bestanden zonder toezicht, kwaliteitscontrole, kleurbeheer, impositie, conversie van en naar pdf,... hiermee vermijdt u onnodige kosten en discussies over deadlines. Alle aangeleverde PDF's worden zichtbaar in de module "Check & Repair". De tool toont direct alle informatie van de aangeleverde PDF's. Bestanden die u ontvangt via internet komen rechtstreeks in uw order en worden onmiddellijk gecontroleerd. In MultiPress krijgt u een rapport met de fouten en waarschuwingen van het PDF bestand. Zijn de fouten binnen de PDF niet te herstellen? Dan stuurt u het rapport via e-mail rechtstreeks vanuit MultiPress aan uw klant. Uw klant ziet onmiddellijk wat fout gaat en kan het bestand aanpassen waar nodig. Trouwens, heel wat fouten kunt u zonder contact met de klant automatisch herstellen. De belangrijkste troef van Callas pdfToolbox is zo volledig geïntegreerd in MultiPress. U hebt in enkele klikken en vooral op zeer korte tijd uw order klaar zodat het in productie kan.Binnen MultiPress kan de volledige workflow geautomatiseerd worden. Dat gebeurt via de modules Workflow-basis, Check&Repair, Workflower, Impose, Workflow JDF en Workflow JMF, die elk volautomatisch een stuk van de workflow voor hun rekening nemen. Meer weten?