Deze fraaie scharnierdoos is omplakt met full colour drukwerk en aan de buitenzijde voorzien van een matte lamineerlaag. De doos bevat monstermateriaal in diverse soorten en afmetingen. Maxximap verzorgt voor klanten ook de handling verzorgen en heeft in dit geval o.a. de chips op de acrylplaat verlijmd. Het schuiminterieur biedt de losse elementen bescherming en zorgt voor een visueel strak geheel, voor een perfecte presentatie!

Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Maxximap bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. We kunnen dozen omplakken met karton waarmee we meer ''body'' creëren. De verpakking of geschenkdoos krijgt hiermee een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap.

  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim.
  • Keuze uit materialen.
  • In ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van extreem klein tot XL formaat.
  • Met eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door Maxximap laten verzorgen.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Deze fraaie scharnierdoos is omplakt met full colour drukwerk en aan de buitenzijde voorzien van een matte lamineerlaag. De doos bevat monstermateriaal in diverse soorten en afmetingen. Maxximap verzorgt voor klanten ook de handling verzorgen en heeft in dit geval o.a. de chips op de acrylplaat verlijmd. Het schuiminterieur biedt de losse elementen bescherming en zorgt voor een visueel strak geheel, voor een perfecte presentatie!Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Maxximap bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. We kunnen dozen omplakken met karton waarmee we meer ''body'' creëren. De verpakking of geschenkdoos krijgt hiermee een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap. Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.