Venttri is al jarenlang een betrouwbare partner voor Hogescholen en Universiteiten. We ontwikkelen en maken mappen/omslagen voor getuigschriften, certificaten en diploma's. Venttri creëert duurzame mappen met echte 'bewaar-waarde'!

Diplomamappen zijn op verschillende manieren uit te voeren, in verschillende materialen:

  • Karton omplakt met drukwerk: Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waarmee we een duurzame diplomamap creëren. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat, met een glanzende, matte of linnen structuur. Indien gewenst kunt u zelf het drukwerk aanleveren.
  • Polypropyleen (PP): Heel praktisch en modern van uitstraling. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek.
  • PVC: PVC is stevig en duurzaam, want recyclebaar. Het is in vele kleuren leverbaar. Een diplomamap in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen.

Wilt u meer weten over maatwerk diplomamappen? We vertellen u graag meer.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Venttri is al jarenlang een betrouwbare partner voor Hogescholen en Universiteiten. We ontwikkelen en maken mappen/omslagen voor getuigschriften, certificaten en diploma's. Venttri creëert duurzame mappen met echte 'bewaar-waarde'!Diplomamappen zijn op verschillende manieren uit te voeren, in verschillende materialen: Wilt u meer weten over maatwerk diplomamappen? We vertellen u graag meer. Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.