Maxximap ondersteunt de educatieve projecten van Stichting Sampark in India. Ze wil via deze actie dit goede doel een breed podium geven en de verbinding leggen met Belgische en Nederlandse scholen. Bij een bestelling van minimaal 200 bedrukte mappen zorgt Maxximap ervoor dat een kind in India een jaar lang naar school kan. Als bewijs van deelname ontvangt de school van Stichting Sampark een certificaat.

Spread the word! Voor meer informatie en inspiratie kijk op www.maxximap.nl/schoolmappen. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42.

Maxximap ondersteunt de educatieve projecten van Stichting Sampark in India. Ze wil via deze actie dit goede doel een breed podium geven en de verbinding leggen met Belgische en Nederlandse scholen. Bij een bestelling van minimaal 200 bedrukte mappen zorgt Maxximap ervoor dat een kind in India een jaar lang naar school kan. Als bewijs van deelname ontvangt de school van Stichting Sampark een certificaat.Spread the word! Voor meer informatie en inspiratie kijk op www.maxximap.nl/schoolmappen. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42.