PROKOM is de onafhankelijke gemeenschap van gebruikers van Konica Minolta's productieprinters. Als lid kan men zijn kennis vergroten, nog meer mogelijkheden ontdekken, in contact komen met ondernemingen en mensen die hetzelfde belangrijk vinden, en samen met hen leren en groeien.

Van 10 tot 12 mei vindt het allereerste PROKOM-jaarcongres plaats in Wenen. Op dit jaarcongres zullen de genodigden kennismaken met de POWER OF PROKOM?. De deelnemers zullen niet alleen interessante contacten kunnen leggen, maar ook luisteren naar wat diverse gepassioneerde sprekers te vertellen hebben. Eén van hen is Andrew Davis met zijn voordracht "The Future of Digital is Print".

Schrijf u nu in en geniet van de interessante vroegboekkorting!

Meer informatie over PROKOM kan u hier vinden.

Meer info: Konica Minolta BS (Belgium) NV/Sa - info@konicaminolta.be / 02/717 08 55 (NL) - 02/717 08 56

PROKOM is de onafhankelijke gemeenschap van gebruikers van Konica Minolta's productieprinters. Als lid kan men zijn kennis vergroten, nog meer mogelijkheden ontdekken, in contact komen met ondernemingen en mensen die hetzelfde belangrijk vinden, en samen met hen leren en groeien.Van 10 tot 12 mei vindt het allereerste PROKOM-jaarcongres plaats in Wenen. Op dit jaarcongres zullen de genodigden kennismaken met de POWER OF PROKOM?. De deelnemers zullen niet alleen interessante contacten kunnen leggen, maar ook luisteren naar wat diverse gepassioneerde sprekers te vertellen hebben. Eén van hen is Andrew Davis met zijn voordracht "The Future of Digital is Print".Schrijf u nu in en geniet van de interessante vroegboekkorting!Meer informatie over PROKOM kan u hier vinden.Meer info: Konica Minolta BS (Belgium) NV/Sa - info@konicaminolta.be / 02/717 08 55 (NL) - 02/717 08 56