Het multi-materialenplatform biedt u het grootste scala aan veredelingsmogelijkheden in de huidige drukwerkindustrie, produceert ongeëvenaarde kwaliteit en ondersteunt meervoudige printprocessen (Offset, ElectroInk (HP), Inkjet en Toner) en substraten (Tot B2+ en van 135 tot 675 gr/m²).

De Scodix Ultra 2 geeft u de vrijheid om te veredelen (UV vernis en Folie) op papier, laminaat, watergebaseerde coatings, PVC en karton. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 gekwalificeerde dragers, zoals offset, digitaal, plastic, (niet-)gelamineerd, (on)gecoat, zonder dat er een bijkomende complexe instellingen nodig zijn.

Het multi-materialenplatform biedt u het grootste scala aan veredelingsmogelijkheden in de huidige drukwerkindustrie, produceert ongeëvenaarde kwaliteit en ondersteunt meervoudige printprocessen (Offset, ElectroInk (HP), Inkjet en Toner) en substraten (Tot B2+ en van 135 tot 675 gr/m²).De Scodix Ultra 2 geeft u de vrijheid om te veredelen (UV vernis en Folie) op papier, laminaat, watergebaseerde coatings, PVC en karton. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 gekwalificeerde dragers, zoals offset, digitaal, plastic, (niet-)gelamineerd, (on)gecoat, zonder dat er een bijkomende complexe instellingen nodig zijn.