Als resultaat van deze overname wil SOLEMA BOARD u de nieuwste ontwikkeling SOL-COMBI voorstellen. De SOL-COMBI is in staat om in één doorgang vakverdelingen uit golfkarton te produceren. Deze vakverdelingen kunnen manueel of volautomatisch verwerkt worden om producten veilig te transporteren.

Indien u interesse hebt in een oplossing van SOLEMA BOARD of een demo/test wil inplannen dan kan u steeds contact opnemen met uw lokaal contactpersoon bij LIBERTEC.

LIBERTEC is de verdeler van de SOLEMA BOARD technologie voor de BeNeLux.

www.libertec.be

Als resultaat van deze overname wil SOLEMA BOARD u de nieuwste ontwikkeling SOL-COMBI voorstellen. De SOL-COMBI is in staat om in één doorgang vakverdelingen uit golfkarton te produceren. Deze vakverdelingen kunnen manueel of volautomatisch verwerkt worden om producten veilig te transporteren.Indien u interesse hebt in een oplossing van SOLEMA BOARD of een demo/test wil inplannen dan kan u steeds contact opnemen met uw lokaal contactpersoon bij LIBERTEC.LIBERTEC is de verdeler van de SOLEMA BOARD technologie voor de BeNeLux.www.libertec.be