Het product zien en voelen, is van cruciaal belang bij opdrachten waar kartonnagewerk aan te pas komt.

De plastificatie, de kartondikte, de afwerking, het formaat, het type model, ... is het een ringmap, of eerder een doosmap of liever een stalenmap ?

Bij Hellyn Kartonnage bieden wij u een gratis "STALENSERVICE". Dankzij ons uitgebreid productassortiment, hebben wij honderden soorten ringmappen, display's, doosmappen, stalenkaarten, en zoveel meer in huis die u kan aanvragen en meenemen om op uw beurt uw klant te overtuigen.

Zo bent u en uw klant zeker van uw keuze, en voeren wij nadien met de beste zorgen uw opdracht uit !

Uiteraard krijgt u van ons steeds de passende sjablonen én de technische gegevens nodig voor de aanlevering van uw drukwerk !

Meer weten over de stalenservice?

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BE

WWW.HELLYN.BE

Het product zien en voelen, is van cruciaal belang bij opdrachten waar kartonnagewerk aan te pas komt. De plastificatie, de kartondikte, de afwerking, het formaat, het type model, ... is het een ringmap, of eerder een doosmap of liever een stalenmap ?Bij Hellyn Kartonnage bieden wij u een gratis "STALENSERVICE". Dankzij ons uitgebreid productassortiment, hebben wij honderden soorten ringmappen, display's, doosmappen, stalenkaarten, en zoveel meer in huis die u kan aanvragen en meenemen om op uw beurt uw klant te overtuigen. Zo bent u en uw klant zeker van uw keuze, en voeren wij nadien met de beste zorgen uw opdracht uit !Uiteraard krijgt u van ons steeds de passende sjablonen én de technische gegevens nodig voor de aanlevering van uw drukwerk !Meer weten over de stalenservice?HELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BEWWW.HELLYN.BE