Met beheersbare kostenstructuur? Zonder snelle service en kwaliteit in het gedrang te brengen? Daar helpen de experten van Dataline Solutions graag een handje bij ...

Want voor veel grafische bedrijven komt e-business in zicht. Drukkerijen vragen zich dus terecht af hoe ze een online-project moeten aanpakken en wat überhaupt het nut is van deze investering.

MultiPress biedt hiervoor een pasklare oplossing, 'web-to-print'. De module maakt een drukkerij zichtbaar voor iedereen met een internetverbinding. Tevens helpt het de klanten zelf bestanden in druk te steken. In optimale kwaliteit. Met weinig tot geen tussenkomst.

Ontdek de 5 stappen.

Met beheersbare kostenstructuur? Zonder snelle service en kwaliteit in het gedrang te brengen? Daar helpen de experten van Dataline Solutions graag een handje bij ...Want voor veel grafische bedrijven komt e-business in zicht. Drukkerijen vragen zich dus terecht af hoe ze een online-project moeten aanpakken en wat überhaupt het nut is van deze investering.MultiPress biedt hiervoor een pasklare oplossing, 'web-to-print'. De module maakt een drukkerij zichtbaar voor iedereen met een internetverbinding. Tevens helpt het de klanten zelf bestanden in druk te steken. In optimale kwaliteit. Met weinig tot geen tussenkomst.Ontdek de 5 stappen.