Groot aanbod in veredelingen

Het online aanbod van Print.com aan veredelingen is erg ruim: blinddruk, coldfoil, drie verschillende diktes uv-lak spot, foliedruk met verschillende effecten zoals roségoud, zilver, regenboog en glitter. Uiteraard kun je ook kiezen uit diverse laminaatsoorten om het materiaal mee af te werken. Al deze verdelingen zijn terug te vinden in de lookbooks van Print.com. De mappen zitten boordevol samples van verschillende soorten papier, sticker- en plaatmaterialen én inspiratie, te bestellen met een standaard cover of een eigen ontwerp.

Ga voor een unieke vorm

Combineer de afwerkingen uit de webapp met je eigen creativiteit en de mogelijkheden zijn eindeloos: afgeronde hoeken, personalisatie, boorgaten en contour snijden. Contour snijden bij digitaal drukwerk geeft je de ruimte om designs aan te leveren in vrije vorm, zonder de hoge kosten van een stansvorm. Het door jou gekozen materiaal wordt na het drukken gesneden met een snijmachine of een laser. Verras je klanten met deze mogelijkheid voor een nóg creatiever ontwerp.

Online bestellen

In de webapp van Print.com bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Meld je aan en ontdek naast alle producten en materialen ook features die het jou als grafisch professional een stuk makkelijker maken. Ga snel naar print.com/professional .

Vanwege het coronavirus hebben we de nodige maatregelen getroffen en volgen wij de adviezen op van de rijksoverheid en het RIVM. We zijn gewoon bereikbaar om vragen te beantwoorden en ook houden we onze productie op peil om alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

[PT1]www.print.com/professional

Groot aanbod in veredelingenHet online aanbod van Print.com aan veredelingen is erg ruim: blinddruk, coldfoil, drie verschillende diktes uv-lak spot, foliedruk met verschillende effecten zoals roségoud, zilver, regenboog en glitter. Uiteraard kun je ook kiezen uit diverse laminaatsoorten om het materiaal mee af te werken. Al deze verdelingen zijn terug te vinden in de lookbooks van Print.com. De mappen zitten boordevol samples van verschillende soorten papier, sticker- en plaatmaterialen én inspiratie, te bestellen met een standaard cover of een eigen ontwerp. Ga voor een unieke vormCombineer de afwerkingen uit de webapp met je eigen creativiteit en de mogelijkheden zijn eindeloos: afgeronde hoeken, personalisatie, boorgaten en contour snijden. Contour snijden bij digitaal drukwerk geeft je de ruimte om designs aan te leveren in vrije vorm, zonder de hoge kosten van een stansvorm. Het door jou gekozen materiaal wordt na het drukken gesneden met een snijmachine of een laser. Verras je klanten met deze mogelijkheid voor een nóg creatiever ontwerp.Online bestellen In de webapp van Print.com bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Meld je aan en ontdek naast alle producten en materialen ook features die het jou als grafisch professional een stuk makkelijker maken. Ga snel naar print.com/professional .Vanwege het coronavirus hebben we de nodige maatregelen getroffen en volgen wij de adviezen op van de rijksoverheid en het RIVM. We zijn gewoon bereikbaar om vragen te beantwoorden en ook houden we onze productie op peil om alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.[PT1]www.print.com/professional