Straffe Web2Print van MultiPress neemt alle zorgen weg

Printbirdie is een toonaangevende internetdrukkerij met korte levertijden en hoge kwaliteit. Waar ze meest prat op gaan is de 'ontzorging' van hun klanten: via goed georganiseerde intranetten en webshops neemt Printbirdie de volledige administratie over in hun geolied systeem. Benieuwd hoe ze dat doen?

Straffe Web2Print van MultiPress neemt alle zorgen weg

© .

Printbirdie is een toonaangevende internetdrukkerij met korte levertijden en hoge kwaliteit. Waar ze meest prat op gaan is de 'ontzorging' van hun klanten: via goed georganiseerde intranetten en webshops neemt Printbirdie de volledige administratie over in hun geolied systeem.

Wie de branche kent, beseft dat dit een heuse krachttoer vergt die staat of valt met een feilloze organisatie. Orders die online binnenlopen via webshops van klanten worden rechtstreeks in MultiPress verwerkt, opgevolgd en gefactureerd. De orders worden meteen doorgestuurd naar de zakenpartner die voor dit dossier het best geschikt en beschikbaar is. De helpdesk houdt intussen een perfect overzicht.

Benieuwd hoe Printbirdie deze Web2Print-omgeving bouwt waarin zowel klanten als drukpartners zorgeloos drukwerk opmaken, goedkeuren, bestellen en printen? Lees hier hoe u uw klanten ontzorgt!

Lees meer over: