PlusPrint uit Evergem specialiseert zich in digitaal drukken voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf werkt al geruime tijd met MultiPress. MultiPress werd in eerste instantie aangeschaft omwille van de facturatie. Die module maakt het mogelijk om slechts met één druk op de knop facturen bij boekhouding te laten belanden. Dat zorgde voor een grote efficiëntie bij PlusPrint.

Onlangs lanceerde het bedrijf een e-commerce: Printing.be. Hierbij kan de klant zelf de bestelling plaatsen. Door die zelfbediening kwam er een grote tijdswinst, zowel voor het bedrijf als voor de klant. Er gaat namelijk heel wat tijd verloren aan het opstellen van een order. De e-commerce leverde eveneens een grote sprong voorwaarts qua efficiëntie voor de drukkerij.

Sinds 2018 heeft PlusPrint een tweede site, in Merelbeke. Het bedrijf wilde ook op die plaats MultiPress implementeren. Juist om die reden klopte het opnieuw aan bij MultiPress met enkele vragen:

  • Kan de MultiPressmodule werken op de twee locaties?
  • Kan de site in Evergem zicht hebben op de werking van die in Merelbeke?

Lees hier hoe Dataline Support aan de slag ging met de vragen.

PlusPrint uit Evergem specialiseert zich in digitaal drukken voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf werkt al geruime tijd met MultiPress. MultiPress werd in eerste instantie aangeschaft omwille van de facturatie. Die module maakt het mogelijk om slechts met één druk op de knop facturen bij boekhouding te laten belanden. Dat zorgde voor een grote efficiëntie bij PlusPrint.Onlangs lanceerde het bedrijf een e-commerce: Printing.be. Hierbij kan de klant zelf de bestelling plaatsen. Door die zelfbediening kwam er een grote tijdswinst, zowel voor het bedrijf als voor de klant. Er gaat namelijk heel wat tijd verloren aan het opstellen van een order. De e-commerce leverde eveneens een grote sprong voorwaarts qua efficiëntie voor de drukkerij.Sinds 2018 heeft PlusPrint een tweede site, in Merelbeke. Het bedrijf wilde ook op die plaats MultiPress implementeren. Juist om die reden klopte het opnieuw aan bij MultiPress met enkele vragen:Lees hier hoe Dataline Support aan de slag ging met de vragen.