Ze hebben de typische Japanse betrouwbaarheid en degelijkheid die we kennen van de Japanse autoconstructeurs. Daarenboven wordt elk toestel door één en dezelfde persoon gebouwd en hij of zij neemt dan ook de eindverantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de machine. Japanners zijn wat dat betreft heel strikt. Zij zien het als een erezaak dat ze een machine afleveren waarmee de klant geen problemen heeft en direct mee aan de slag kan gaan."

Goed gestructureerd en opgeleid dealernetwerk

Een andere reden waarom Roland apparatuur uiterst geliefd én gewaardeerd wordt, is de perfecte ondersteuning vanuit Roland DG. Karel Sannen legt uit: "In de Benelux verdelen wij onze apparatuur via een goed gestructureerd en opgeleid dealernetwerk. Techniekers worden op regelmatige basis door onze mensen getraind, zodat zij voldoende knowhow hebben om zowel nieuwe installaties als troubleshooting tot een goed einde te brengen. Dankzij onze goede apparatuur maken wij de dealers groot, en dankzij hun goede service maken zij ons groot. Het is de perfecte win-win situatie voor beide partijen."

Ze hebben de typische Japanse betrouwbaarheid en degelijkheid die we kennen van de Japanse autoconstructeurs. Daarenboven wordt elk toestel door één en dezelfde persoon gebouwd en hij of zij neemt dan ook de eindverantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de machine. Japanners zijn wat dat betreft heel strikt. Zij zien het als een erezaak dat ze een machine afleveren waarmee de klant geen problemen heeft en direct mee aan de slag kan gaan."Goed gestructureerd en opgeleid dealernetwerkEen andere reden waarom Roland apparatuur uiterst geliefd én gewaardeerd wordt, is de perfecte ondersteuning vanuit Roland DG. Karel Sannen legt uit: "In de Benelux verdelen wij onze apparatuur via een goed gestructureerd en opgeleid dealernetwerk. Techniekers worden op regelmatige basis door onze mensen getraind, zodat zij voldoende knowhow hebben om zowel nieuwe installaties als troubleshooting tot een goed einde te brengen. Dankzij onze goede apparatuur maken wij de dealers groot, en dankzij hun goede service maken zij ons groot. Het is de perfecte win-win situatie voor beide partijen."