Daarmee versterkt de fabrikant van zelfklevende tapes en zelfklevende systeemoplossingen en een wereldwijd marktleider in zijn sector, zijn marktpositie voor producten voor de drukkerijsector, een van de pijlers van de industriële activiteit van tesa. "De zelfklevende Twinlock Sleeves van Polymount zijn de ideale aanvulling op ons bestaande tesa-gamma voor de flexodruksector," zegt Dr. Norman Goldberg, Head of Direct Industries bij tesa SE. "Dit maakt het ons gemakkelijker om van het volledige potentieel van het segment te profiteren."

Polymount ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve producten die processen in flexodruk versnellen en dus de kosten verminderen. Polymount begon in 2002 met de zelfklevende Twinlock Sleeve. Twinlock is gebaseerd op de methode waarbij drukplaten op sleeves en cilinders worden gemonteerd zonder gebruik te maken van dubbelzijdige zelfklevende tapes.

Polymount werd 16 jaar geleden opgericht. Met zijn 70 werknemers genereerde het in 2017 een omzet van ongeveer 18,5 miljoen euro. Het bedrijf heeft wereldwijd eigen verkoopkantoren in strategische locaties. Zijn innovatieve producten worden in meer dan 80 landen verdeeld.

"Sinds de oprichting van Polymount zijn we erin geslaagd ons consistent te ontwikkelen en te groeien en hebben we een sterke wereldwijde marktpositie veroverd in de flexografische sector," zegt Jan Willem Boers, CEO van Polymount International BV. "Onder de paraplu van tesa SE met zijn wereldwijde infrastructuren en toonaangevende positie in de grafische en papiersector, kunnen we dit succes op een nog bredere basis uitbreiden."

Daarmee versterkt de fabrikant van zelfklevende tapes en zelfklevende systeemoplossingen en een wereldwijd marktleider in zijn sector, zijn marktpositie voor producten voor de drukkerijsector, een van de pijlers van de industriële activiteit van tesa. "De zelfklevende Twinlock Sleeves van Polymount zijn de ideale aanvulling op ons bestaande tesa-gamma voor de flexodruksector," zegt Dr. Norman Goldberg, Head of Direct Industries bij tesa SE. "Dit maakt het ons gemakkelijker om van het volledige potentieel van het segment te profiteren."Polymount ontwikkelt, produceert en verdeelt innovatieve producten die processen in flexodruk versnellen en dus de kosten verminderen. Polymount begon in 2002 met de zelfklevende Twinlock Sleeve. Twinlock is gebaseerd op de methode waarbij drukplaten op sleeves en cilinders worden gemonteerd zonder gebruik te maken van dubbelzijdige zelfklevende tapes.Polymount werd 16 jaar geleden opgericht. Met zijn 70 werknemers genereerde het in 2017 een omzet van ongeveer 18,5 miljoen euro. Het bedrijf heeft wereldwijd eigen verkoopkantoren in strategische locaties. Zijn innovatieve producten worden in meer dan 80 landen verdeeld."Sinds de oprichting van Polymount zijn we erin geslaagd ons consistent te ontwikkelen en te groeien en hebben we een sterke wereldwijde marktpositie veroverd in de flexografische sector," zegt Jan Willem Boers, CEO van Polymount International BV. "Onder de paraplu van tesa SE met zijn wereldwijde infrastructuren en toonaangevende positie in de grafische en papiersector, kunnen we dit succes op een nog bredere basis uitbreiden."